Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 16:15
Bayern Munich - Chelsea
arenasport2
Na programu od 16:00
Dallas - Milwaukee
arenasport3
Na programu od 16:00
Novi Pazar - Partizan
arenasport4
Na programu od 15:30
Basel - Eintracht Frankfurt
arenasport5
Na programu od 16:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Ostali sportovi
29.06.2020. - 10:00

"Neka budem ja kriva, a ne Novak!" Premijerka Brnabić GLASNO brani Đokovića

MN Press

Premijerka Srbije Ana Brnabić izrazila je večeras punu podršku Novaku Đokoviću u toku napada na njega zbog organizacije humanitarnog turnira "Adria Tour" u vreme pandemije virusa.

"Puna podrška Novaku Đokoviću, svaka mu čast, pokušao je da uradi nešto dobro, ne samo za nas u Srbiji, već i u regionu - da ostavi politiku po strani, da pomogne mladim teniserima, da skupi novac za humanitarne svrhe, da uradi nešto... Svaka čast! Da li je bilo pravo vreme ili nije, sa ovom epidemijom ne znate, ali kako god bilo - najlakše je da su svi generali posle bitke i da svi kritikuju nekoga pošto je već pokušao da uradi nešto dobro i plemenito. Uložio je energiju, verovatno mnogo svog novca...", rekla je ona na televiziji Pink.

Na kritike javnosti i stavove da nije Đoković kriv, već vlada zbog popuštanja mera, Brnabić je rekla da takav pogled na stvari njoj najviše odgovara.

"To mi najlakše i najlepše pada. ako bi mogli da na mene lično prebace tu krivicu, kao predsednicu vlade, a da ostave Novaka na miru, ja bih to najviše na svetu volela. To je naša krivica, mi smo olakšali mere, da nismo ne bi se održao turnir i ostavite čoveka na miru kada pokuša da uradi nešto dobro i hrabro, najgore je što imate 1.001 kibicera koji će iz udobnosti doma da kritikuju urađeno".

Na pitanje voditeljke da li je spremna da se izvini i onima u Hrvatskoj koji kritikuju Novaka, Brnabić je rekla...

"Izviniću se kome god treba, samo ostavite Novaka na miru"

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci