Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 14:15
Utah - Memphis
arenasport2
Na programu od 14:00
Novi Pazar - Partizan
arenasport3
Na programu od 14:00
Manchester United - LASK
arenasport4
Na programu od 15:30
Napoli - Barcelona
arenasport5
Na programu od 15:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Ostali sportovi
02.07.2020. - 20:49

DIRLJIVO pismo Novaku iz Pazara: Hvala, svetlosti naša, pričaće se VEKOVIMA

MN Press
"Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama...", napisala je Fatma.

Novak Đoković je ko zna koji put dokazao da je veliki čovek.

Na početku pandemije korona virusa u Srbiji donirao je respiratore u vrednosti od milion evra, pomagao je u medicinskoj opermi u prethodnih nekoliko meseci, a donirao je i pet miliona dinara Novom Pazaru u kome je trenutno nepovoljna situacija, jedna od najtežih u zemlji.

Srpski teniser, koji je i sam bio zaražen korona virusom, i u međuvremenu ga pobedio, pomogao je tako novcem da bi bila kupljena zaštitna oprema, lekovi i medicinski aparati, a obećao je pomoć i iduće nedelje, ako bude potrebno.

I koliko god bude potrebno...

Na njegov divan gest reagovala je mlada srpska teniserka Fatma Idrizović, FED kup reprezentativka naše zemlje, obrativši se na Instagramu.

"Hvala svetlosti naša, naš Čoveče! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn".

"I kad smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja. Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ svetlosti naša!", napisala je mlada Fatma na Instagramu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci