Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:55
Istanbul - Leipzig
arenasport2
Na programu od 18:55
Krasnodar - Rennes
arenasport3
Na programu od 18:45
Veszprem - Kiel
arenasport4
Na programu od 18:45
Aalborg - Barca
arenasport5
Na programu od 17:30
Schverin - Scandicci
Otvori pretragu
Košarka
22.05.2020. • 09:37

"Džejms je kao Robin, nije ALFA mužjak kao Džordan!"

Guliver/Streeter Lecka/Getty Images
Ako je Džordan - Betmen, onda je Džejms u stvari Robin...

Nastavlja se debata o najboljem košarkašu svih vremena!

Od početka emitovanja dokumentarnog serijala "The Last Dance", koji se bavi poslednjom sezonom Majkla Džordana u Čikagu, pa sve do poslednje epizode - gotovo svakog dana u javnosti se vodila priča o tome da li je rođen košarkaš koji je bolji od "letećeg visočanstva".

Uglavnom su svi složni da nije, postoje i oni koji tvrde da je to Lebron Džejms, ali je za sada takvih mnogo manje, međutim ne bi trebalo zaboraviti da "King" još nije zaavršio karijeru.

Trenutno ima tri šampionska prstena, a "MJ" je na duplo više, međutim i da se to promeni - čuveni televizijski analitičar Ski Bejles sa ESPN neće promeniti mišljenje na ovu temu, poručivši da mu je već dosadno da vodi rasprave o "najvećem ikada".

"Sama činjenica da Lebron želi da je igrao sa Džordano izbacuje ga iz priče o najvećem košarkašu svih vremena", kazao je Skip Bejles za "Undisputed" i objasnio na šta misli.

"Nema teorije da bi Majkl Džordan ikada rekao da bi voleo da igra za Lebronom. Džordan nije želeo da igra ni sa kim. Lebron pokazuje ko je on: ima mnogo više Robina u sebi (pomoćnik superheroja Betmena prim. aut.)"

"Nije ultimativni alfa muškarac kao što je to bio Majkl Džordan".

Šta vi mislite, da li je ovo dovoljan razlog da se bez problema tvrdi da je "MJ" najveći svih vremena - ili postoje drugi kvaliteti Lebrona Džejmsa koji su ovom prilikom zanemareni?

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci