Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 21:00
Roma - CSKA Sofia
arenasport2
Na programu od 21:00
Real Sociedad - Napoli
arenasport3
Na programu od 21:00
MULTIPRENOS
arenasport4
Na programu od 21:00
AZ - Rijeka
arenasport5
Na programu od 21:00
Benfica - Standard Liège
Otvori pretragu
Košarka
23.09.2020. • 07:40

"BETMEN DOLAZI PO TEBE, DŽOKERU": Hauard pokušao da isprovocira Jokića, a samo se izblamirao...

Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill
Kad ne može ništa da mu uradi u reketu, onda mora ovako da proba...

Dvajt Hauard je sebi postavio cilj da sačuva Nikolu Jokića u finalu Zapada, ali mu to za sada ne uspeva pošto srpski centar igra izuzetno, što je demonstirao i ove noći...

Nagetsi su smanjili na 2:1 u seriji, a ponovo je srpski centar bio jedan od zapaženijih. Izdvojili smo tri poteza Jokića zbog kojih su svi "zinuli", između ostalih i Dvajt Hauard, najveća "pričalica" u timu iz Los Anđelesa.

Posle prethodnog trijumfa Lejkersa za 2:0, kada je Dejvis pogodio trojku u poslendjoj sekundi, Hauard je sa klupe vikao igračima Denvera: "Idite kući".

Očigledno se okuražio dobrom igrom svoga tima, teško da je svojom (4 poena i jedan skok), pošto je tokom protekle noći ponovo imao šta da kaže igračima Denvera. Ovoga puta je na meti bio Jokić, za koga je bio zadužen za 14 minuta na parketu.

"Betmen dolazi po tebe, Džokeru", napisao je novinar Den Vojk da je čuo Hauarda kako ovo viče Jokiću, što je jasna aluzija na popularni film i strip, a centar Lejkersa misli da je superheroj.

Nije se sve završilo na rečima pošto je Hauard probao da "uđe u glavu" Jokiću, izgurao ga je iz terena u kontri, za šta je dobio faul, pa tehničku zbog prigovora, ali su njegovi pokušaji ostali bez učinka, praktično se samo izblamirao pred TV kamerama.

 

 

.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci