Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Aron Gordon
Košarka
09.09.2022. • 16:04

GORDON IZNENADIO JOKIĆA NA EP: Putovaću po celom svetu i bodriti Nikolu

Aron Gordon
Guliver/Jevone Moore/Icon Sportswire
Amerikanac posetio saigrača u Pragu

Košarkaš Denvera Eron Gordon prisustvovao je utakmici petog kola grupe D u Pragu, gde je Srbija bez većih problema nadigrala Poljsku 96:69.

Amerikanac je priznao da je u glavni grad Češke stigao da podrži njegovog saigrača iz kluba Nikolu Jokića, sa kojim se posle utakmice srdačno pozdravio na parketu, a iskoristio je trenutak da i porazgovara sa srpskim novinarima.

Srbija je sila, uvek je bila. Šta da kažem, kada imate Nikolu Jokića u timu, imate velike šanse da pobedite svaku utakmicu. Uzbuđen sam da vidim šta će uraditi u Berlinu. Navijam za vas. Žao mi je što sam propustio Vlatka i Sloveniju, bilo bi lepo da sam video i Čakija. Ovde sam zbog podrške. Mi smo porodica, pravi tim i putovaću po celom svetu samo da bih gledao košarku i podržavao Jokića“.

Košarkaš Nagetsa otkrio je da Nikola Jokić nije znao da će imati podršku sa tribina.

Nisam hteo da zna da dolazim. Pitao me je da li putujem po Evropi i šta radim ovde. Rekao sam mu da sam došao da gledam njega. Pitao me je da li dolazim u Berlin. Nisam još odlučio, ali sam mu za svaki slučaj poželeo sreću“, rekao je Gordon koji je pozdravio sve srpske navijače i potom istakao da budu uz njih jer se “spremaju velike stvari u Denveru“.

“Orlovi“ su grupnu fazu završili ubedljivo sa svih pet pobeda. Takmičenje se sad seli u Berlin, gde će Srbija u osmini finala, u subotu od 18 časova igrati protiv Italije, koja je bila četvrtoplasirana u grupi C.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci