Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 22:00
Real Madrid - Mallorca
arenasport2
Na programu od 20:45
Man. United - West Ham
arenasport3
Na programu od 21:00
Milan - Venezia
arenasport4
Na programu od 20:45
Vardar - Meshkov Brest
arenasport5
Na programu od 21:00
Metz - PSG
Otvori pretragu
Igor
Košarka
20.07.2021. • 19:57

FENERBAHČE NAŠAO ZAMENU: Erdem Džan umesto Kokoškova

Igor
MN Press
Selektor Srbije Igor Kokoškov bi uskoro mogao da se vrati u NBA ligu

Sve su glasnije vesti da će Igor Kokoškov napustiti klupu Fenerbahčea i preseliti se u Ameriku. Njega Džejson Kid želi u stručnom štabu Dalas Maveriksa, a izgleda da je Fener već našao zamenu za Srbina. 

Kako prenose mediji turski stručnjak Erdem Džan je prva meta istanbulskog kluba, a on će sesti na klupu Fenerbahčea ako se sa Dalasom dogovori otkup ugovora selektora Srbije. 

Džan je deo stručnog štaba Fenerbahčea od 2015. godine i dugo je radio sa Željkom Obradovićem. Kada je novi trener Partizana otišao iz Istanbula on je bio jedan od kandidata da ga nasledi, ali je ipak izbor pao na Kokoškova. 

Još dvojica potencijalnih zamenika za Kokoškova postoje, a to su iskusni Ufuk Saridža i Orhun Ene koji je trenutno selektor Turske. Što se Džana tiče on ima 41. godinu i navijači odavno žele da ga vide na mestu prvog trenera. 

Ukoliko se zaista Kokoškov vrati u NBA, ostaje da se vidi šta će biti sa njegovim selektorskim angažmanom. Pominjali su se njegove eventualne zamene Saša Đorđević i Svetislav Pešić, ali za sada ništa nije zvanično. 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci