Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:55
Istanbul - Leipzig
arenasport2
Na programu od 18:55
Krasnodar - Rennes
arenasport3
Na programu od 18:45
Veszprem - Kiel
arenasport4
Na programu od 18:45
Aalborg - Barca
arenasport5
Na programu od 19:30
Sporting rivalries
Otvori pretragu
Košarka
22.05.2020. • 09:35

Direktor KLS: "Prema mojim saznanjima Evroliga se NEĆE nastaviti"

MN Press
Leon Deleon izjavio da ne veruje da će se najelitnije evropsko takmičenje igrati ove sezone, ali nije izvesno ni da li će Srbija dobiti šampiona

Gotovo cela evropska košarka čeka vesti iz Barselone i odluku Evrolige o eventulanom nastavku Evrolige i Evrokupa. Od toga će u mnogome zavisiti i ostala takmičenja u domaćim šampionatima.

I u Košarkaškoj ligi Srbije sve će biti jasnije nakon što se oglasi Đordi Bertomeu 24. maja.

Direktor KLS Leon Deleon je izjavio za "Maxbet sport" da raspolaže informacijama, doduše nezvaničnim, da ove sezone neće biti nastavka Evrolige.

"Prema saznanjima koje imam Evroliga neće da se nastavi. To bi nama i odgovaralo, olakšalo bi nam kalendar takmičenja. Međutim, pitanje je koliko su klubovi spremni da igraju Superligu posle svega. Ne treba ni da se zanemari ni uticaj koronavirusa na finansijsku situaciju u klubovima", naveo je Leon Deleon.

To, međutim ne znači, da će se igrati u Srbiji.

"Zakazan je sastanak klubova za 28. maj. Dakle, posle sastanaka Evrolige i ABA lige. Neodigravanje sezone je jedna od opcija. Verovatno i dominantna opcija. Naravno, ne želim ništa da prejudiciram, odluka je na klubovima, oni će da daju konačan sud, ali takav mi je osećaj", rekao je direktor KLS.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci