Otvori pretragu
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 20:30
NBA Arena
arenasport2
Na programu od 21:00
PSG - Bordeaux
arenasport3
Na programu od 21:00
Crvena zvezda - Vojvodina
arenasport4
Na programu od 20:00
Partizan – CFBB Paris
arenasport5
Na programu od 21:00
Winnipeg - Buffalo
Otvori pretragu
Košarka
15.01.2020. - 15:09

Legendarni Vlasta Velisavljević dobio od Zvezde sezonsku ulaznicu

MN Press
Crvena zvezda nije zaboravila svog navijača

Košarkaški klub Crvena zvezda uručila je danas velikanu srpskog i jugoslovenskog glumišta Vlastimiru "Vlasti" Velisavljeviću sezonsku ulaznicu.

Velisavljvić je inače veliki ljubitelj košarke, a prošle godine je uručio trofej šampiona Srbije pobedniku plej-ofa.
 

"Skoro svako od nas ima nekog svog sa kojim deli najlepše uspomene, a takve uspomene nastaju i u 'Štark areni' i dvorani 'Aleksandar Nikolić' kada se nižu pobede i kada se zajedno radujemo. Danima posle velikih pobeda sa svojim bratom, sestrom, prijateljem ili kumom prepričavamo bravure crveno-belih heroja, a to je tako jer na svakoj utakmici baš sa njima delimo radost i tugu. Ipak, ono što je za sve nas karakteristično, kada pogledamo oko terena jesu dobro poznata lica koja godinama imaju svoje mesto u dvorani. Jedan od njih je Vlastimir Vlasta Velisavljević, velikan srpskog glumišta, koji iz godine u godinu, iz decenije u deceniju, zdušno bodri Crvenu zvezdu kao prvog dana", navela je Zvezda.

"Želja kluba je bila da se zahvali legendarnom Vlasti za njegovu odanost crveno-belim bojama. S toga, Vlasti je menadžment kluba priredio lepo iznaneđenje. Legendi našeg glumišta njegovu ličnu sezonsku kartu uručio je direktor kompanije Europcar Vladimir Ilić", navela je zvezda.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci