Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 13:15
Crvena zvezda - Radnički
arenasport2
Na programu od 13:30
Španovic
arenasport3
Na programu od 12:00
Lech Poznań - Lechia Gdańsk
arenasport4
Na programu od 13:15
Unicaja - Barcelona
arenasport5
Na programu od 13:30
of Big Air
Otvori pretragu
Košarka
22.03.2020. - 11:20

Čović: Evo vam ABA i Evroliga, samo da sačuvamo živote!

MN Press
Prvi čovek Crvene zvezde nije hteo da se bavi pitanjem završetka ABA dok traje vanredno stanje...

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović "na mala vrata" izneo svoj stav o načinu na koji će se okončati ABA liga, a koji se može prepričati rečima "ko još razmišlja o košarci u ovakvoj situaciji?".

Crvena zvezda, branilac titule ABA i prvenstva Srbije, ranije je još objavila svoju želju da se takmičenje završi na parketu, kao i da se neće time baviti dok se ne steknu uslovi za nastavak takmičenja. Posle toga se niko iz kluba nije oglašavao po tom pitanju sve do današnjeg gostovanja Čovića na televiziji Pink.

Domaćin programa "Novo jutro" rekao je u jednom trenutku da su takmičenja stala i pomenuo je neodgovorne sportiste, sa čime se Čović složio, a onda je nastavio i o aktuelnom sportskom trenutku.

"Videli smo neodgovorno ponašanje i oni treba da budu kažnjeni za primer svima. Isto tako, videli smo i mnogo neodgovornih izjava. Ko normalan više misli o sportu? Neverovatno je šta se događa i uzdržaću se da ne dajem neke jače komentare na tu temu, ali...Pravo da vam kažem, evo vam i Abe lige i Evrolige i ostale stvari, daj samo da sačuvamo živote ljudi!", rekao je Čović.

On je u polučasovnom gostovanju najviše pričao o pandemiji virusa korona i odgovorima raznih vlada, a što se tiče sporta, uz gornju izjavu, dodao je samo još i sledeće:

"Takvi influenseri su i doveli ceo svet u situaciju. Ti ljudi koji ni o čemu drugom ne misle, već samo o sebi, svom profitu, bogaćenju, o alavosti", rekao je Čović.

Podsetimo, nekoliko klubova se javilo upravi ABA lige sa različitim predlozima, ali je činjenica da se ništa još ne zna.

Sudeći po ovom nastupu, Zvezda ne želi javno da se meša u priču o završetku ABA lige dok traje vanredno stanje.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci