Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Detalj sa promocije
Fudbal
11.08.2022. • 15:25

ZVEZDA ČUVA TALENTE: Osam novih potpisa

Detalj sa promocije
FK Crvena zvezda
Fudbalski klub Crvena zvezda veruje mladim igračima

Profesionalne ugovore sa Crvenom zvezdom potpisala osmorica bisera koji stasavaju u omladinskoj školi 

Ugovore su potpisali Marko Ćurić (2003, centralni vezni), Mlađan Ivanković (2004, centralni vezni), Dragan Tegeltija (2006, desni bek), Uroš Tegeltija (2006, krilni napadač), Nemanja Đurišić (2006, centralni napadač) i Veljko Milosavljević (2007, štoper). 

Na vernost Crvenoj zvezdi obavezali su se i Andrija Maksimović (2007, ofanzivni vezni) i Ognjen Mišić (2007, krilni napadač).

Predsednik kluba Svetozar Mijailović pozdravio je momke i čestitao im.
 
"Želim da im ugovor bude podsticaj za dalji rad i napredak, te da u budućnosti potpisuju što više ugovora, jer će to biti znak da dobro igraju. Zvezda je ponosna na dečake koji su uspeli da dobiju preporuku da ih rukovodstvo Omladinske škole i njihovi treneri predlože za potpisivanje ugovora. Momci, želim vam uspeh i ovo je samo jedan korak na putu za koji ste se opredelili. Čeka vas ozbiljan i naporan rad, jer savremen fudbal nije samo igra, nego i više od toga. Potrudite se da opravdate ukazano poverenje", istakao je Mijailović. 
 
Čestitke su potom usledile i od direktora omladinske škole Dragana Mladenovića, koji je najbolje upoznat sa kvalitetima i talentom.
 
"Dobili ste dobru polaznu osnovu za ono što vas očekuje sada kada ste profesionalci. U skladu sa ugovorom koji ste potpisali, morate tako da se ponašate na terenu i van njega, a obaveze su vam dobro poznate kada je reč o treninzima. Ipak, nadam se da ćete uspeti da se pokažete i u privatnom životu, i tu pre svega mislim na školovanje. Od vas svi u klubu očekuju da pre svega budete dobri ljudi i da se odričete nebitnih stvari u životu kako biste mogli da ostvarite ciljeve, a tu mislim na fudbalsku karijeru koja je zahtevna i traži odricanje. Čestitam vama i vašim roditeljima, i još jednom, od vas očekujem posvećenost na treninzima, te spremnost da ispunite zahteve koje treneri budu tražili", rekao je Mladenović. 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci