Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Luis Enrike Španija
Fudbal
05.12.2022. • 14:40

NE ZNAM ČEMU KRITIKE ZBOG 10 LOŠIH MINUTA: Luis Enrike ljut na španske novinare

Luis Enrike Španija
TV Arena Screenshot
Meč osmine finala SP protiv Maroka je na programu sutra u 16.00 časova (TV Arena 1 Premium)

Selektor Španije Luis Enrike ušao je u otvoren sukob sa španskim medijima uči sutrašnjeg susreta osmine finala Svestkog prvenstva u Kataru (16, TV Arena 1 Premium).

Predstavnici medija su zamerili iskusnom stručnjaku zašto ekipa igra loše i kako je mogla sebi da dozvoli da zamalo ispadne u grupnoj fazi, na šta je on veoma burno reagovao.

"Ne razumem zašto nas kritikujete. Španija je na ovom Svetskom prvenstvu odigrala 10 loših minuta protiv Nemačke, dok je sve drugo bilo impresivno. Imamo sjajnu generaciju, znamo šta hoćemo i budite uvereni da nećemo promeniti našu ideju. Ali, ne očekujte da ćemo 90 minuta da dominiramo, jer ovo je Svetsko prvenstvo i ovde igrate protiv vrhunskih ekipa", rekao je Luis Enrike i zatim dodao:

"Imamo mnogo kvalitetnih igrača i razmišljam pozitivno pred takmicu protiv Maroka, a vi ako hoćete i dalje raspravljajte o tih 10 minuta protiv nemačke".

Španija je u prvom kolu Mundijala pobedila Kotarku 7:0, zatim je remizirala protiv Nemačke (1:1), a ond aje u poslednjem kolu izgubila od Japana (1:2) i samo je zbog profesionalnosti nemačkih igrača, koji su pobedili Kostariku (4:2) iako im ništa nije značilo), uspela da uz azijsku selekciju izbori prolaz u osminu finala.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci