Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Kabić
Fudbal
25.07.2022. • 17:20

OSTAJU U NOVOM SADU: Kabić i Kokanović produžili ugovore sa Vojvodinom

Kabić
FK Vojvodina
Sjajni igrači ostaju u "staroj dami" do 2025. godine

Fudbaleri Vojvodine Uroš Kabić i Dragan Kokanović produžili su danas ugovore do juna 2025. godine, saopštio je novosadski klub.

Kabić je dete Vojvodine, a za prvi tim odigrao je 31 utakmicu i postigao je dva gola.

"Izuzetno mi je drago što smo postigli dogovor i što ću ostati u klubu u kom sam ponikao, jer smatram mogu da ostavim dublji trag. Nadam se da ću se vratiti na teren kroz desetak dana i onda idemo u nove izazove i dokazivanja", rekao je Kabić za zvanični sajt kluba.

On nije bio na raspolaganju u prva tri kola Superlige Srbije, ali je zadovoljan igrom saigrača.

"U klub su došli novi ljudi, koji su doneli potrebnu energiju i Vojvodina je onakva kakva treba da bude. Prezadovoljan sam igrom ekipe u prva tri kola i nadam se da ću doprineti da budemo još bolji i da nastavimo u istom smeru", rekao je Kabić.

Kokanović je ponikao u Vojvodini, a proteklu polusezonu proveo je na pozajmici u Kabelu, gde će igrati do kraja 2022. godine.

"Fenomenalan je osećaj nakon što sam potpisao novi ugovor sa Vojvodinom. Zahvaljujem upravi, direktoru i svima u klubu na ukazanom poverenju. Što se tiče mog statusa, očekujem da nastavim da igram na pozajmici u Kabelu do decembra, do kada imam ugovor, a nakon toga ćemo videti, sve je na meni. Konkurencija je u Vojvodini sada još jača, ekipa je odlično otvorila sezonu, očekivanja su velika i nadam se da će tako i ostati", rekao je Kokanović.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci