Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:30
Pregled
arenasport2
Na programu od 22:00
LA Lakers - Miami
arenasport3
Na programu od 23:00
Ararat - Crvena zvezda
arenasport4
Na programu od 22:30
Nantes - Barca
arenasport5
Na programu od 23:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
23.01.2020. - 10:32

Zvezda zvala napadača Sankt Galena, on odbio jer je Švajcarac

MONDO/Stefan Stojanović
Boris Babić je mogao da igra Ligu šampiona i konkuriše za nacionalni tim, ali...

Crvena zvezda se interesovala za 22-godišnjeg napadača Sankt Galena Borisa Babića, ali je on odbio poziv, uz obrazloženje da želi da se oduži zemlji koja mu je dala sve.

Kako piše švajcarski Blik, Babić je ove zime imao atraktivnu ponudu, u kojoj su mu obećane i Liga šampiona i reprezentacija, ali je na kraju prevladao osećaj dužnosti.

"Zvali su me iz Crvene zvezde, rekli su mi da ću u Beogradu igrati Ligu šampiona i da mogu da mi pomognu da dođem do reprezentacije Srbije. Odbio sam. Rođen sam u Švajcarskoj, razvio sam se u sportskom centru Fudbalskog saveza Švajcarske, igrao sam za mlađe selekcije i hoću nešto da vratim ovoj zemlji", rekao je Babić.

Sankt Galen je nedavno prodao golmana Dejana Stojanovića Midlsbrou za 1,2 miliona evra, ali izgleda da napadač neće menjati sredinu.

Zvezda je najavila ranije da će se ove zime baviti samo odlascima, ali je već predstavila novo pojačanje, Sekua Sanogoa. Otišao je trener Vladan Milojević, kao i kapiten Marko Marin, a šuška se i da bi Milan Borjan mogao da ode.

Zvezda je trenutno na pripremama sa novim trenerom Dejanom Stankovićem.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci