Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:20
Independiente - Gimnasia La Plata
arenasport2
Na programu od 23:30
Inđija - Partizan
arenasport3
Na programu od 00:00
LA Lakers - Portland
arenasport4
Na programu od 00:30
Bordeaux - Metz
arenasport5
Na programu od 00:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
18.01.2021. • 12:48

VUKUŠIĆ O ZVEZDI I PARTIZANU: To bi bilo teško prihvatljivo za moju porodicu i mene!

Profimedia/VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX/SIPA/1208161055
Dolazi bez obeštećenja, ali...

Hrvatski napadač Ante Vukušić (29) raskinuo je saradnju sa Olimpijom iz Ljubljane, a mediji u regionu prethodnih dana pisali su da su za njega zainteresovani Crvena zvezda i Partizan.

Vukušću se zbog toga "usijao" telefon, kazao je da je dobio mnogo poruka iz Srbije, a da je shvatio o čemu se radi tek kada je od prijatelja dobio link vesti. Trenutno je mnogo bliži povratku u Hrvatsku i ističe da nije bilo kontakta sa "večitima.

- Otkad sam raskinuo ugovor s Olimpijom zvalo me destine menadžera, među njima i neki iz Srbije, raspitivali su se za status i moje želje, i svima sam rekao isto - , rekao je Vukušić za "24sata".

- Slobodan sam, nemam menadžera, a što se tiče kluba i lige u koji bih voleo da odem, sve je otvoreno, izabraću klub i ligu u kojoj ću moći igrati važnu ulogu - , objasnio je hrvatski napadač koji je prethodne dve godine igrao sjajno u Sloveniji.

Prošle sezone Vukušić je postigao 26 golova, a onda je pao u nemilost trenera, pošto nije ostvario transfer, tako da je skoro celu jesen proveo na klupi.

- Nema smisla da komentarišem mogućnost igranja za Partizan i Zvezdu kad me nisu ni zvali, ali jasno je da bi moj odlazak u Beograd bio teško prihvatljiv za moju porodicu i mene. Na sreću, ima dovoljno interesa sredina u kojima ću se s puno manje stresa i upitnika moći koncentrisati samo na fudbal - , zaključio je Vukušić.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci