Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 11:00
17.09
arenasport2
Na programu od 09:30
Omonia Nicosia - Crvena Zvezda
arenasport3
Na programu od 10:15
Finale
arenasport4
Na programu od 10:00
IFK Göteborg - Copenhagen
arenasport5
Na programu od 11:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
06.08.2020. - 14:09

VANREDNO U PARTIZANU: Savo Milošević i uprava "oči u oči" - šta će odlučiti?

MN Press
Razgovori u Humskoj, a onda i odluka o tome da li Milošević ostaje na mestu šefa stručnog štaba.

Fudbalski klub Partizan je dan nakon poraza od Novog Pazara (3:2) sazvao sednicu Odbora za hitna pitanja, pa se tako od jutros vode razgovori rukovodstva i trenera Sava Miloševića.

Tema je naravno njegov ostanak koji se više puta dovodio u pitanje posle kikseva, a možda nikada tako eksplicitno kao posle jučerašnje utakmice u Novom Pazaru. Bio je veoma nezadovolja Milošević igrom svog tima, pa je nagovestio čak i ostavku.

Kazao je da je sve bilo "ružno i tužno" i da je uvek preuzimao odgovornost na sebe, ali da je zbog svega počeo i da sumnja u svoje sposobnosti.

"Zaista, razočaran sam pre svega nekim stvarima... Ako budem nastavio ovo da radim, moraće neke stvari iz korena da se menjaju. Biće priče ovih dana, ovo je zaista razočaravajuće i tužno od nekih igrača", rekao je Milošević "vruće glave" u Novom Pazaru.

Dan kasnije, kada su se glave "ohladile", Milošević će prvo obaviti sastanak sa generalnim direktorom Milošem Vazurom, posle čega sledi sastanak Odbora za hitna pitanja.

Partizan napada titulu u Superligi ove sezone, posle prethodne "sušne" godine, a već na startu prvenstva doživeli su poraz u meču koji se očekivao da će dobiti. Upravo takve stvari su postale učestale u Miloševićevom mandatu, pošto je ekipa kiksala na "malim mečevima".

Šta vi mislite, šta je najbolje rešenje za Partizan u ovom trenutku?

 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci