Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:00
Najveći derbiji 2012/13
arenasport2
Na programu od 05:00
Porto - Kiel
arenasport3
Na programu od 02:45
Cleveland - Chicago
arenasport4
Na programu od 04:00
Jagodina - Crvena zvezda
arenasport5
Na programu od 05:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
09.04.2020. - 14:53

"Treniraju da im telo ne 'zarđa', ali kad dođu u moje ruke..."

MN Press
Vojvodina je odlično počela drugi deo šampionata i u njemu zabeležila 13 bodova iz šest mečeva, a potencijalni nastavak dobre forme "pokvarila" im je pandemija korona virusa.

Superliga je morala da bude obustavljena sredinom marta, a od tada su zabranjeni i timski treninzi pošto je na snazi mera obaveznog socijalnog distanciranja. Zbog toga igrači Vojvodine rade indivudalno, dok ih klupski trener "nadgleda" preko interneta, a u sve to uključen je i Nenad Lalatović.

U izjavi za "Sportski žurnal", dok se kao i svi uzorni građani Srbije nalazi u kućnoj izolaciji, poručuje svojim fudbalerima šta sledi...

"Neka se spreme, oko 1. maja počećemo pripreme za nastavak sezone", rekao je Lalatović koji je u međuvremenu isplanirao i čitav plan treninga.

Za sada nema nikakvih naznaka kada bi Superliga mogla da se nastavi, stidljivo se spominju sredina maja i početak juna, ali za konkretne datume moraćemo da sačekamo da se korona virus još malo "umiri" pošto je trenutno na maksimumu u Srbiji.

"Imaćemo tri sedmice da se spremimo za preostale četiri prvenstvene utakmice, kao i one u završnici Kupa Srbije. Mnogo je obaveza u kratkom periodu, tako da ekipu treba pripremiti što je moguće bolje za preostala ozbiljna iskušenja. Pratim kako igrači treniraju, izveštavaju me o svemu. Dobro je i svakako pohvalno što su alktivni u pauzi", kazao je Lalatović i dodao:

"To je čisto da im telo 'telo ne zarđa', ali jasno je da to nije dovoljno. Uveriće se kad ubrzo dođu u moje ruke...", našalio se trener Vojvodine.
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci