Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 01:15
NBA Action
arenasport2
Na programu od 00:45
Nantes - Saint-Etienne
arenasport3
Na programu od 01:00
Epizoda 34
arenasport4
Na programu od 00:45
Live Stage 5
arenasport5
Na programu od 00:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
17.01.2020. - 11:12

"Sve je na Vojvodini i Partizanu": Prvi strelac "lala" o mogućem transferu

MN Press
Ove sezone je postigao devet golova i ponovo se pominje njegov eventualni dolazak u Humsku.

Bojan Matić ima odličnu sezonu u dresu Vojvodine.

U Superligi Srbije je bio strelac devet puta i zabeležio je još dve asistencije, pa su ponovo počele da kolaju priče o navodnoj zainteresovanosti Partizana za napadača "lala".

Momak iz Zrenjanina, ipak, ne želi da se previše upušta u takve razgovore.

"Ne znam šta da kažem. Po slovu ugovora gledajući, od mene malo toga zavisi. Pre šest meseci, produžio sam saradnju s Vojvodinom i moj ugovor važi još godinu i po. Dakle, ako ponovo ima nešto, ja se tu malo pitam. Sve je u rukama Vojvodine i Partizana", rekao je Bojan Matić u razgovoru za "Sportski žurnal".

Na pitanje kako bi reagovao da može da odluči u toj situaciji, Matić je objektivan.

"Uskoro ću napuniti 29 godina i s te strane gledano, ne bi bilo loše da potpišem još jedan ugovor. Što da ne, i to s Partizanom. Ali ponavljam, ne znam koliko ima istine u onome što se priča i zato nema smisla da se izjašnjavam."

A ukoliko se Vojvodina i Partizan dogovore oko transfera?

"Onda ću razmisliti i doneti odluku. Do tada sam mislima stopostotno u Vojvodini i stalo mi je da se što bolje spremim za drugi deo sezone", kaže napadač.

Na sve te priče, trener Vojvodine Nenad Lalatović mirno reaguje. Kako kaže, ukoliko bi transfer postao realnost, on ne bi pravio problem svom igraču.

"Ako Matić hoće da ode i ako je Partizan spreman da plati cenu koju bi odredila Vojvodina - poželeo bih mu sreću u novoj sredini. Matić je odličan centarfor, jedan od tri najbolja u Srbiji, a meni kao njegovom treneru imponuje što ga Partizan hoće", kaže Lalatović za "Žurnal".

Partizan jeste u potrazi za novim napadačem zbog manjeg broja opcija na toj poziciji, ali nema jasnijih informacija o tome ko bi mogao da bude njihov prvi pik u zimskom prelaznom roku.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci