Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
MaxBet NEWS
arenasport2
Na programu od 22:00
LA Lakers - Miami
arenasport3
Na programu od 23:00
Ararat - Crvena zvezda
arenasport4
Na programu od 22:30
Nantes - Barca
arenasport5
Na programu od 23:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
24.01.2020. - 13:11

Šok transfer na pomolu: Trenirao s Partizanom, sad ga hoće Zvezda!

MN Press
Slobodan Rajković je na meti Dejana Stankovića

Slobodan Rajković je u poslednje vreme bio u pregovorima sa Partizanom i trenirao sa tim klubom, a karijeru bi mogao da nastavi u najljućem rivalu - Crvenoj zvezdi.

Iskusni fudbaler pominje se kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ukoliko jedan od četiri štopera napuste klub iz Ljutice Bogdana.

Postoje ozbiljni izgledi da bi transfere mogli da realizuju Miloš Degenek i Srđan Babić, a i Dejan Stanković lično bi voleo da vidi Rajkovića u svom timu, navodi "Sportski žurnal".

Ipak, za sada su to samo nagađanja, jer postoje ozbiljni razlozi koji bi mogli da utiču na realizaciju tog transfera. Prvo, trenirao je sa Partizanom, povezivao se sa tim klubom, pa je veliko pitanje kako bi bio prihvaćen od strane navijača, a drugo pitanje je u kakvoj je Rajković formi jer jesenas nije igrao.

Treće je svakako i pitanje novca. Rajković, koji je do maja bio član Palerma, jeste slobodan igrač, ali nije spreman da igra za manje od pola miliona evra po sezoni. Naime, pregovarao je sa Peruđom, tražio 550.000 evra po sezoni, što je članu Serije B bilo mnogo.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci