Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
Best of Atalanta 2019/2020
arenasport2
Na programu od 06:30
Pregled polusezone
arenasport3
Na programu od 05:30
Finale 2018
arenasport4
Na programu od 06:00
Best of 2017/18
arenasport5
Na programu od 06:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Vojislav Gajić, prvi čovek Vojvodine Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Fudbal
15.11.2019. - 21:38

Predsednik Vojvodine stavio tačku na konflikt Lalatovića i Lazetića: Niko ne sme da bude iznad kluba

Vojislav Gajić, prvi čovek Vojvodine Foto: Tanjug/Jaroslav Pap
Gajić objasnio trenutnu situaciju u klubu

Vojislav Gajić, predsednik FK Vojvodina, oglasio se u javnosti posle konflikta u kom su se našli sportski direktor kluba Nikola Lazetić i trener Nenad Lalatović i na taj način stavio tačku na ovu temu.

On je u izjavi za novosadski Dnevnik istakao da niko ne sme da bude iznad Vojvodine, ali i najavio bolje dane.

Stvari koje se provlače kroz medije plod su baratanja poluinformacijama. Svi mi koji u klubu radimo, činimo to u najboljem interesu Vojvodine. Nenad Lalatović je šef stručnog štaba, a Nikola Lazetić je sportski direktor koji obavlja posao iz svog domena. Dozvoljavam da je moguće da se ponekad raziđu u mišljenjima i u tim situacijama treba da pronađemo najbolja rešenja, jer, naglašavam to, niko ne može biti iznad same Vojvodine - rekao je Gajić i nastavio:

Videćete veoma brzo da će naš klub postati još jači i nastavićemo da radimo na realizaciji planova. Ušli smo u četvrtfinale Kupa Srbije i nije nemoguće da osvojimo pobednički trofej u ovom takmičenju. Uz to, navijačima poručujem da ćemo se, uz njihovu podršku s tribina, boriti za osvajanje jedne od pozicija koje bi nas odvele u Evropu, a onda i u trku za titulu šampiona države.

Nastavio je Gajić u istom tonu.

Vojvodina je najstariji građanski klub u Srbiji. U ovoj sezoni smo pokazali koliko smo ozbiljni, trenutno smo na drugom mestu superligaške tabele i ekipa postiže fenomenalne rezultate. Time ostvarujemo zacrtani plan, a sve strukture rade besprekorno. Naravno, Vojvodina je i živi organizam, u kojem se svi mi nalazimo u njenoj funkciji i naglašavam da niko ne može da bude i nije stariji od samog kluba.d

- Uz to, imamo i sve veći broj navijača na utakmicama, koji pokazuju veliku lojalnost, zbog čega sam izuzetno zadovoljan. Svakodnevno radimo na stvaranju optimalnih uslova za život i rad i to ne može da se ne primeti - jasan je bio prvi čovek Novosađana.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci