Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:00
Mladost - Zlatibor
arenasport2
Na programu od 12:00
Houston - Brooklyn
arenasport3
Na programu od 12:00
Bordeaux - PSG
arenasport4
Na programu od 12:30
Fiorentina - Roma
arenasport5
Na programu od 13:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Stefan Hajdin
Fudbal
16.01.2021. • 21:56

POVRATAK NA "KROV": Hajdin pojačao Voždovac

Stefan Hajdin
Vraća se u klub u kome je već igrao

Crvena zvezda je u prelaznom roku napravila dosta promena u igračkom kadru. 

Osim pojačanja bilo je i odlazaka iz kluba, a jedan od prvih koji je napustio "Marakanu" bio je Stefan Hajdin. 

Njemu je to bio treći odlazak iz Crvene zvezde, a on se posle isteka ugovora emotivno oprostio od crveno-belog dresa. Nije dugo tražio novi angažman, pošto se vratio u redove Voždovca. 

On je već bio član ekipe koja igra "na krovu" u sezoni 2019/20 kada je bio na pozajmici. Ovaj transfer znači da će se Hajdin vrlo brzo sresti sa svojim dojučerašnjim saigračima, pošto Voždovac dočekuje Crvenu zvezdu 14. marta.

- Čast mi je što sam se vratio kući! Voždovac je zaista jedan poseban klub i srećan sam što ponovo imam priliku da radim sa svim ovim sjajnim ljudima od igrača i stručnog štaba, do ekonomata i uprave. Sada sam zreliji i bogatiji za još jedno iskustvo, tako da sam siguran da mogu još više da pružim Voždovcu - rekao je Hajdin.

Uz njega Voždovac je vratio i nekadašnjeg kapitena tima Stefana Purtića koji je posle perioda provedenog u Inđiji opet među "zmajevima". 

Jako sam srećan što sam se vratio u klub u kome sam odrastao i koji me je afirmisao kao igrača! Daću sve od sebe da opravdam očekivanja stručnog štaba na čeku sa trenerom Damjanovićem. Saigrače dobro poznajem, kao i sve ljude u klubu i verujem da ćemo zajedničkim snagama ispuniti zacrtane ciljeve koji su pred nama - zaključio je Purtić.

Foto: MN Press

Poslednje vesti

Poslednji video snimci