Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
MaxBet NEWS
arenasport2
Na programu od 22:00
LA Lakers - Miami
arenasport3
Na programu od 23:00
Ararat - Crvena zvezda
arenasport4
Na programu od 22:30
Nantes - Barca
arenasport5
Na programu od 23:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
24.01.2020. - 13:12

Matić sa Vošom u Antaliju, a sa Partizanom u Beograd?

MN Press
Prošlog leta Partizan i Vojvodina nisu uspeli da se dogovore oko transfera Bojana Matića, možda će ove zime biti uspešniji...

/Izveštač MONDA iz Turske, Vladimir Sukdolak/

Na spisku putnika za Belek, gde će fudbaleri Vojvodine odraditi drugi deo priprema, je i ime Bojana Matića. Iskusni napadač novosadaske "stare dame" mogao bi, međutim, vrlo kratko da se zadrži u poznatom letovalištu na jugu Turske.

Matić je u zimskom prelaznom roku na meti Partizana i dogovor dva kluba mogao bi da bude postignut u narednih dan-dva. I pre povratka crno-belih u Beograd...

Prošlog juna superligaši su vodili pregovore oko trabsfera istog igrača i oni su završeni bez uspeha. Matić je tada u izjavi za MONDO rekao da ne bi imao ništa protiv da sa "Karađorđa" pređe u Humsku.

"Ako se klubovi dogovore i ako je Vojvodini stalo da me proda, doći će do realziacije transfera. Interesovanje Partizana mi naravno imponuje i bio bih zainteresovan, dobro znate da u Srbiji postoje tri velika kluba…", izjavio je pre nešto više od šest meseci Bojan Matić.

Stav fudbalera Vojvodine ostao je nepromenjen do danas. Kao i pre pola godine, najveća prepreka realizaciji transfera je visina obeštećenja koju traži novosadski superligaš. Matiću ugovor sa Vošom ističe tek za godinu i po dana.

Za razliku od "lala", Partizan je u Antaliji odradio prvi deo priprema i glavne provere očekuju ga u Kataru. "Parni valjak" će od 1. do 9. februara boraviti u Dohi, gde će učestvovati na vrlo jakom turniru i odigrati tri kontrolne utakmice protiv Rostova i moskovskih klubova Spartaka i Lokomotive.

Ukoliko se crno-beli dogovore sa Vojvodinom, postoji mogućnost da Matić u Antaliji promeni hotel, zaduži opremu Partizana i sa novim saigračima se u ponedeljak vrati u Srbiju.

Trener "parnog valjka" Savo Milošević trenutno na raspolaganju ima trojicu napadača i jednog na probi.

Pored Umara Sadika, kao prvog rešenje, tu je i Đorđe Ivanović, koji je imao daleko manju minutažu tokom jesenjeg dela sezone od Nigerijca. Radu sa prvim timom u Beleku je priključen Partizanov učenik Savo Arambašić.

Posle nekoliko treninga i provera protiv Vitorula (celo drugo poluvreme) i Krakovije (deo drugog poluvremena), vrlo dobar utisak na Miloševića i stručni štab ostavio je Miljan Škrbić. Problem, međutim, predstavlja činjenica da je nespreman i da mu je potrebno vreme da dostigne takmičarsku formu.

Partizan ove zime još uvek zvanično nije doveo nijednog igrača. Doduše, nije imao ni preke potrebe za pojačanjima...

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci