Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 11:30
Fiorentina - Cagliari
arenasport2
Na programu od 12:00
Sacramento - Los Angeles Lakers
arenasport3
Na programu od 12:00
Lech Poznań - Lechia Gdańsk
arenasport4
Na programu od 12:00
Partizan NIS - FMP
arenasport5
Na programu od 12:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
26.03.2020. - 11:46

Lučanci ne znaju za krizu: Plate isplaćene, tako će biti i u budućnosti

MN Press
Mladost se drži potpisanih dogovora.

Fudbaleri Mladosti iz Lučana dobro su počeli prolećni deo prvenstva u Superligi. Zimske pripreme su poslužile da bi se spremili za napad na plej-of, a loši rezultati Voždovca su im omogućili da budu među osam najboljih ekipa.

Ipak, prekid Superlige značio je i prekid njihovog dobrog niza. Sada fudbala nema, a pitanje je i kada će ga biti zbog epidemije korona virusa.

Predsednik Lučanaca Vladimir Đorđević ističe da situacija koja je zadesila fudbal u čitavom svetu nije uticala na plate fudbalera Mladosti.

''Pandemija je paralisala fudbal na čitavoj planeti. U našem klubu se poštuju sve mere i odluke donete od strane nadležnih instanci. Jasno je da do daljeg neće biti fudbala, ali naši igrači imaju ugovore. Sve odredbe će biti ispoštovane. Njihove plate za mart su isplaćene, a tako će biti i u ostalim mesecima'', rekao je predsednik Mladosti.

Đorđević je pozvao sve profesionalne fudbalere, ali i ostale, da se ponašaju odgovorno i u skladu sa preporukama, kako bi se život i sport što pre vratili u normalu.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci