Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 10:00
Javor - Crvena zvezda
arenasport2
Na programu od 10:00
Finale
arenasport3
Na programu od 10:30
Unicaja - MoraBanc Andorra
arenasport4
Na programu od 10:00
Defensa y Justicia - Talleres
arenasport5
Na programu od 10:30
199 Lives
Otvori pretragu
Nenad Lalatović
Fudbal
02.03.2021. • 15:56

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Moram da skratim jezik

Nenad Lalatović
MN Press
Trener Vojvodine zanimljiv kao i uvek

Veliki deo izjave uoči derbi meča protiv Partizana, trener Vojvodine Nenad Lalatović posvetio je pokrenutoj disciplinskoj prijavi protiv njega od strane čelnika svog kluba.

- Sve što kažem je dobronamerno, ali svaka moja reč se posebno meri i trudiću se da skratim jezik. Sa ljudima iz kluba nisam pričao, fokusiran sam na utakmicu, a to o čemu vi pričate se desilo iza mojih leđa. Zamera mi se što sam tražio plate za igrače i zaposlene, dok ja smatram da je to ispravno. Novac koji klub ima želim da se rasporedi na plate igrača i na pojačanja koja ja želim, a ne koja želi neko drugi, jer kod mene nikada neće igrati neko ko ne zaslužuje. Meni ne mogu da prete – rekao je Lalatović za TV Arena sport, dok je o samoj utakmici dodao:

- Aleksandar Stanojević je moj veliki prijatelj, jedan je od najboljih trenera u Srbiji, a niti je on mene nekada pobedio niti ja njega. Verujem da će ovo danas biti zanimljiva utakmica i da će navijači moći da uživaju uz TV prenos, budući da ih neće biti na tribinama.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci