Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:00
Houston - Washington
arenasport2
Na programu od 04:00
Fluminense - Botafogo
arenasport3
Na programu od 04:00
Lokomotiva - Šibenik
arenasport4
Na programu od 04:00
Farense - Porto
arenasport5
Na programu od 04:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
13.07.2020. • 09:37

Konatar na Zlatiboru, ali ne i u Zlatiboru: Zvezda ga pozajmila ex igraču!

MN Press
Mladi fudbaler poslat na kaljenje...

Marko Konatar (20) će narednu sezonu provesti u dresu Inđije.

Bilo je najava da će talentovani levi bek Crvene zvezde biti poslat u Zlatibor sa još četvoricom saigrača, ali je na kraju otišao severnije - pravo u Srem. Zaključen posao potvrdila je Inđija na svom zvaničnom sajtu.

Konatar stiže na jednogodišnju pozajmicu nakon što je prvi deo prošle sezone proveo u Grafičaru, dok je prolećni igrao u opremi Zvezde, doduše na tek jednoj utakmici.

S obzirom na to da ispunjava uslove za "bonus" igrača (rođen posle 1. januara 1999. godine) mnogi su očekivali da će ga Zvezda zadržati u svojim redovima, ali su očigledno radi da pruže šansu povratniku Stefanu Hajdinu i sada već starosedeocu Milanu Rodiću.

Zvezda će na nekoj drugoj poziciji probati da "gura" igrače koji ispunjavaju U21 pravilo, dok će svakako i Konataru prijati minutaža u Inđiji.

Konatar se odmah pridružio novim saigračima na Zlatiboru, dočekao ga je sportski direktor Ivan Ivović, dok će sarađivati sa trenerom Bratislavom Živkovićem, koji je nedavno seo na njihovu klupu umesto Aleksandra Janjića. Živković je u Zvezdi bio fudbaler, pomoćni trener, trener omladinaca...

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci