Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Partizan NIS - Cibona
arenasport2
Na programu od 17:00
Hajduk - Varaždin
arenasport3
Na programu od 16:00
Helios - Sloboda
arenasport4
Na programu od 16:00
Krim Mercator - CSKA
arenasport5
Na programu od 16:30
Portimonense - Tondela
Otvori pretragu
Fudbal
22.01.2021. • 13:49

MIHAJLOVIĆ DOBIJA OGROMNO POJAČANJE: Srbin stiže da pojača napad Bolonje!

Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP
Nekadašnji fudbaler Intera i Vest Hema se vraća u Evropu?

Siniša Mihajlović bi uskoro mogao da dobije veliko pojačanje, ''zemljaka'' koji nikada nije zaigrao za našu reprezentaciju. Reč je o pomalo zaboravljenom Marku Arnautoviću (31), iskusnom fudbaleru koji je trenutno ugovorom vezan za kineski Šangaj.

Ipak, u Italiju bi mogao da stigne kao slobodan igrač, nakon što raskine ugovor sa svojim sadašnjim klubom.

Kako ističu italijanski mediji, Marko Arnautović je prva elja Siniše Mihajlovića za jačanje napadačke linije tima, ali dogovor dve strane još nije blizu.

Reprezentativac Austrije ima ogromna primanja od čak 3 i po miliona po sezoni u Kini, pa bi Bolonja morala duboko da zavuče ruku u džep. Umesto toga, italijanski klub planira da ga privuče dužinom ugovora, odnosno da pred ofanzivnog igrača stavi višegodišnju saradnju.

Kako kineski fudbal uspostavlja nova pravila, odnosno smanjuje budžete klubova i broj stranaca na terenu, evropski fudbaleri sve češće traže način da se vrate u Evropu. Među njima je i Arnautović kom ugovor ističe u decembru 2022. godine.

Arnautović je rođen u predgrađu Beča, od oca Srbina i majke Austrijanke, a tokom cele karijere nosio je dres Austrije. Na klupskom planu je igrao za brojne timove u Austriji kao dečak, ali je seniorski deo kariejre proveo u Tventeu, Interu iz Milana, Verderu, Stouku, Vest Hemu i Šangaju, gde je od leta 2019.

 

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci