Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:00
Mladost - Zlatibor
arenasport2
Na programu od 12:00
Houston - Brooklyn
arenasport3
Na programu od 12:00
Bordeaux - PSG
arenasport4
Na programu od 12:30
Fiorentina - Roma
arenasport5
Na programu od 12:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Siniša Mihajlović
Fudbal
23.01.2021. • 17:11

MIHA PECNUO PIRLA: Bolje sam šutirao "slobodnjake" od njega

Siniša Mihajlović
A sve kao uvertira za sutrašnji meč Juventusa i Bolonje (12:30, TV Arena sport 1)

Pred nedeljni meč sa Juventusom u Torinu (12:30h, TV Arena sport 1) trener Bolonje Siniša Mihajlović nije propustio priliku da “pecne” svog kolegu na klupi protivničke ekipe Andreu Pirla.

Miha, naime, veruje da mu Pirlo ne može ugroziti primat kada su u pitanju “slobodnjaci” i za to daje konkretan podatak iz statistike.

Ko bi pobedio u slobodnim udarcima, Pirlo ili ja? Ako mene pitate i ako pogledamo brojke, videćete da sam ja odigrao manji broj utakmica od njega i da smo postigli isti broj golova u Seriji A. Čak je jedan od njegovi golova bio autogol, ali pošto je on Italijan, onda su mu pripisali. Zato mislim da sam bio bolji – jasan je Mihajlović.

Trener Bolonje nastavio je na svoj način da predstavlja rivalstvo sa Pirlom, budući da mu je bio predavač u sportskom centru u Koverćanu. Tada mu je kroz lekcije odao svoje trenerske tajne, tvrdi Mihajlović.

Njegov brzi uspon? Srećan sam zbog njega. Problem je u tome što on sada zna sve moje tajne pa ću sutra morati nešto da promenim jer sam neko ko uvek govori iskreno i nema šanse da sam nešto izmislio. Uvek se trudim da kažem šta mislim ne skrivajući ništa, toliko da mi je Pirlo odmah poslao poruku da mi se zahvali na lekciji. Dakle, sutra ću morati nešto da promenim.

Italijanski mediji su na dan pred duel sa Juventusom najavili mogućnost povratka Marka Arnautovića na “čizmu”. Austrijski reprezentativac srpskog porekla ugovorm je vezan za Šangaj, a kao tinejdžer bio je jedno vreme igrač Intera kada je “neroazure” vodio Žoze Murinjo. Sada ga povezuju sa Bolonjom:

Ne govorim o igračima koje ne treniram. Sviđa mi se njegov profil, jer dolazi iz mog dela sveta, a ako dolazi iz mog dela sveta, onda je jak - rekao je Mihajlović.

(foto: Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images)

Poslednje vesti

Poslednji video snimci