Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 20:55
ENGLESKI LIGA KUP
arenasport2
Na programu od 20:00
Copenhagen - Rijeka
arenasport3
Na programu od 21:00
Tottenham - Maccabi
arenasport4
Na programu od 20:30
Trentino Itas - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 20:00
Sarajevo - Celtic
Otvori pretragu
Fudbal
29.11.2019. - 15:49

Emotivni Siniša: Izvinite što plačem, ne želim više u bolnicu

Bologna/Facebook
Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović u suzama je poručio da mu mnogo znači podrška u borbi protiv bolesti, kao i da mu je karakter pomogao da bude snažan u teškim trenucima. Došli svi igrači, pa se Miha sa njima našalio.

Proslavljeni srpski fudbaler, nekedašnji selektor reprezentacije Srbije, koji se prvi put oglasio javnosti nakon 13. jula kada je otkrio da boluje od leukemije, u izlaganju je istakao je da mu nije lako zbog previše emocija.

"Teška četiri meseca su iza mene, imao sam hemoterapije, ali sam jakim karakterom sve prebrodio. Veliku mentalnu snagu dobijao sam od doktora. Našao sam anđele čuvare da mi psihološki pomognu. Oni su najznačajniji i biću im zauvek zahvalan", rekao je Mihajlović na konferenciji za medije u Bolonji pre nego što su ga emocije potpuno savladale: "Izvinjavam se što plačem", dodao je proslavljeni as.

Mihajlovića je početka konferencije iznenadio dolazak njegovih igrača na čelu sa kapitenom Blerimom Džemailijem.

"Nedostajao si nam mnogo, veoma smo srećni što si opet ceo dan sa nama. Znamo da nisi srećan zbog naših poslednjih partija, ali pokušaćemo to da popravimo", poručio je kapiten Bolonje.

Na to je dobio odgovor šaljiv odgovor Mihajlovića: "Vi biste, momci, uradili sve samo da ne morate da trenirate!".

Mihajlović je prošle nedelje završio treći ciklus lečenja u klinici u Bolonji posle presađivanja koštane srži.

Mihajlović i Tadić su ponos Srbije: FSS ih proglasio najboljima u 2019!

Lekar Mikele Kalvo, direktor hematološkog odeljenja, izneo je detalje sa stručnog aspekta.

"Prvi put govorim za medije, a to radim na Sinišin zahtev. Treba biti veoma oprezan na ovom putu prema bolesti i u terapiji. Složena je dijagnoza, i njom smo se bavili najbolje što umemo, danas sam ovde u ime svih lekara. Bolest smo otkrili posle drugih testova koje je radio Siniša, određena vrsta belih krvnih zrnaca prolazi kroz proces usporavanja sazrevanja i razmnožavanja bez kontrole, što je dovodilo do toga da kosti gube sposobnosti", rekao je doktor Kalvo i procenio da sada proces oporavka ide prema planu, najviše zahvaljujući Mihi koji je odlično sarađivao, kao i ljudima oko njega koji su pomno pratili savete lekara.

"Sve ide kako treba, ali moraćemo da vodimo računa u budućem periodu, redovno da obavljamo kontrole, kako nešto ne bi krenulo po zlu", rekao je Kalvo.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci