Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Pike
Fudbal
04.11.2022. • 15:01

PIKE JE LEGENDA BARSE, ALI OVAKO JE NAJBOLJE: Ćavi o otpisivanju veterana

Pike
Profimedia
Defanzivac sutra igra poslednji meč za Barsu

Utakmica protiv Amerije koja je na programu u subotu od 21.00 čas (TV Arena 2 Premium) biće poslendja za isksunog defanzivca barselone Đerara Pikea.

Njemu je trener Katalonaca Ćavi Ernandez rekao da više ne račuana na njega i sutra će mu biti spreman oproštaj od kluba.

Uoči tog duela, šef stručnog štaba španskog velikana je pričao koliko mu je žao zbog ovakvog epiloga, ali i naglsio da je to jedini razuman potez u ovom trenitku.

"Đerar Pike je veliki igrač i odličan čovek, ali interesi Barselone moraju da budu iznad svih nas. Još na početku sezone sam obavio razvgovor sa njim i da budem iskren nije mi bilo ni malo lako. To je bio najteži trenutakau mojoj trenerskoj karijeri, ali sam morao to da učinim", rekao je Ćavi i dodao:

"Navijači Barselone su već rekli da je Pike za njih legenda kluba, što je zasta tako, pa verujem da će sutra svima nama biti veoma emotivno".

Iskusni defanzivcac (35) je najavio da neće potpisivati ni za jedan drugi klub, već da će po odlasku iz  Barselone zvršiti profesionalnu karijeru.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci