Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Sergej Milinković Savić na SP
Fudbal
07.12.2022. • 22:45

ARSENAL NE ODUSTAJE OD SERGEJA: Srpski reprezentazivac se možda i predomisli

Sergej Milinković Savić na SP
(MN Press)
Sergej Milinković Savić možda će već u januaru u Premijer ligu

Srbija je ispala sa Mundijala u grupnoj fazi, ali to se nije odrazilo na cenu "orlova". Prema navodima "Korijere delo Sport", Arsenal ne odustaje od Sergeja Milinkovića Savića i preko njegovog agenta Mateje Kežmana pokušava da ga dovede već u januaru.

Jedan od ključnih igrača Lacija je već godinu dana na radaru trenera Mikela Artete, a prethodni letošnji pokušaj da ga dovedu na "Emirate" je propao što zbog cene koju je tražio vlasnik Italijana Klaudio Lotito, što zbog želje igrača da ostane u Seriji A.

Uprkos mnogim natpisima da je Juventus postigao dogovor sa Sergejom oko transfera u Torino, Korijere delo sport" tvrdi da Arsenal ne odustaje i da igraču nudi više od šest miliona evra koliko bi, prema navodima medija, trebalo da zarađuje među "crno-belima".

"Narednik" je na Mundijalu postao otac, videćemo da li će se predomisliti i prihvatiti da se preseli u Premijer ligu. Ako neko ima novca da zadovolji apetite Lacija onda je to sigurno, između ostalih i lider Premijer lige. Ostaje da se vidi da li će Lotito i posle SP tražiti za srpskog igrača 100 miliona evra ili će pristati na 60 do 70 miliona koliko je spreman da plati Arteta.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci