Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 14:00
Zenit - Juventus
arenasport3
Na programu od 12:15
LA Lakers - Golden State
arenasport4
Na programu od 12:30
Spartak Moskva - Leicester
arenasport5
Na programu od 13:30
The House Of Steinbrenner
Otvori pretragu
poketino
Fudbal
20.09.2021. • 10:06

POKETINO POSLE ODLUKE DA ZAMENI MESIJA: Uradio sam ono što je najbolje za tim

poketino
MN Press
Odluka Argentinca iznenadila je ceo fudbalski svet

Pobeda PSŽ  na "Parku prinčeva" nad Olimpikom iz Liona 2:1 u šestom kolu Lige 1, otišla je u drugi plan, pošto je utakmicu obeležio detalj iz 76. minuta, kada je trener domaćeg tima Maurisio Poketino zamenio Lionela Mesija sa Ašrafom Hakimijem.

Potez argentinskog stručnjaka iznenadio je ceo fudbalski svet, kao i legendarnog fudbalera, koji je bio poprilično izrevoltiran odlukom zemljaka, pa je čak odbio i da se rukuje sa njim po izlasku sa terena.

Ovaj detalj je bio glavna tema na konferenciji za medije posle utakmice, a Poketino je istakao da je doneo odluku za koju je smatrao da je bila najbolja za ekipu.

"Svi znaju da imamo niz sjajnih igrača, imamo ekipu od 35 odličnih fudbalera. Među njima biramo kadar za utakmice, ali i pravimo promene u toku mečeva kako bismo uradili ono što je najbolje za tim. Nekad su odluke dobre, nekad loše, ali trener je taj koji mora da donese te odluke. To se može svideti nekom ili ne. Pitao sam Mesija kako je, rekao je da je sve u redu. Nemamo nikakvih problema", rekao je Poketino i dodao:

"Zamenio sam Mesija kako bi ga zaštitio od moguće povrede u budućosti, a dolaze i važne utakmice u Evropi, za koje ga moramo sačuvati", poručio je trener PSŽ.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci