Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Prucev na promociji
Fudbal
11.08.2022. • 14:12

NOVO POJAČANJE ZA ZVEZDU: Doveden ruski fudbaler Jegor Prucev

Prucev na promociji
FK Crvena zvezda
Ofanzivni vezni fudbaler Jegor Prucev potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom

Prucev je već promovisan u Zvezdi, u kojoj će nositi dres sa brojem 29.

"Crvena zvezda je veliki klub koji je poznat širom Evrope. Srećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice i želim da osvajam što više trofeja u Zvezdi. Kao i svakom fudbaleru, san mi je da igram Ligu šampiona, i smatram da je ovo pravo mesto da učim i napredujem. Ponosan sam što će me trenirati Dejan Stanković, sećam se njegovog gola sa pola terena protiv Šalkea, a sada ću imati priliku da sarađujem s njim. Zaista neverovatan osećaj", rekao je Prucev.  
 
Crvena zvezda je navela da je iskoristila priliku koja se ne propušta i dovela talentovanog Rusa.

Prucev, dalje piše, pokriva gotovo sve pozicije u ofanzivnom delu veznom reda, pa može da igra desno, u sredini i levo, što znači da će Dejan Stanković imati još jednog polivalentnog fudbalera u svom timu i novi adut u rukavu kada je reč o navali. 
 
Jegor Prucev je rođen 23. decembra 2002. godine u Krasnodaru. 

Ponikao je u Sočiju i za seniorski tim je debitovao sa nepunih 18 godina

Posle juniorskog staža, kalio se u Tekstilčiku iz Ivanova gde je na 25 utakmica postigao dva gola, a potom i u Neftehimiku gde se na 13 mečeva, tri puta upisao u strelce. 

Upravo su ga partije koje je pružao u drugom po kvalitetu ruskog takmičenja, preporučile Crvenoj zvezdi, s obzirom da je pokazao neverovatan potencijal, kao i sposobnost da igra na svim pozicijama u ofanzivnom delu veznog reda. 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci