Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Aleksandar Popović
Fudbal
14.11.2022. • 10:20

NAVIJAČI PARTIZANA IZABRALI: Popović najbolji igrač 7. kola Mozzart Bet Superlige

Aleksandar Popović
(MN Press)
Čuvar mreže crno-belih nagradu od 50.000 dinara donirao za lečenje Semre Kurtanović

Golman fudbalera Partizana, Aleksandar Popović, proglašen je od strane navijača crno-belih za najboljeg igrača odložene utakmice 7. kola Mozzart bet Superlige protiv Spartaka (0:1).

Zahvaljući glasovima pristalica kluba, čuvar mreže tima iz Humske je dobio i nagradu od 50.000 dinara, a koju je namenio za lečenje Semre Kurtanović (sms 306 na 3030).

"Malena Semra je 'dete leptir' i, koliko sam čuo, ova deca retko dobijaju pomoć. Stoga bih želeo da na ovaj način, još jednom, budemo ti koji ćemo pozvati druge da se ujedine i da bar jednom sms porukom pomognemo drugima. Naše malo je zaista drugima mnogo i to nije samo fraza. Jedna po jedna poruka, dinar po dinar, i već smo na pola puta", kaže Popović i dodaje:

"Zahvaljujem se našim navijačima koji iz kola u kolo glasaju za jednog od mojih saigrača. Sada idemo na zasluženi odmor, a potom sledi period priprema tokom kojeg ćemo, siguran sam, uz šefa Petrića podići formu".

Crno-beli su jesenju polusezonu završili sa deset bodova manje od lidera Crvea zvezda i biće im izuzetno teško da se na proleće ponovo vrate u trku za titulu, ali u Humskoj veruju da je i to moguće.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci