Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Mandarić i Stojković
Fudbal
29.07.2022. • 14:32

MILAN MANDARIĆ POSETIO FSS: Čestitao Piksiju plasman na Svetsko prvenstvo

Mandarić i Stojković
fss.rs
Jedan od najuspešnijih sportskih funkcionera sa ovih prostora bio gost Fudbalskog saveza Srbije

Milan Mandarić, nekadašnji predsednik Porsmuta, Lestera, Šefild Venzdeja, Nice, Šarlroa i Olimpije, posetio je FSS i čestitao selektoru Draganu Stojkoviću na rezultatima.

Kako prenosi sajt FSS, Mandarić je tokom razgovora sa Stojkovićem i sportskim direktorom Stevanom Stojanovićem istakao da ih prijateljstvo veže još iz perioda kada su oni blistali u dresu Crvene zvezde i da mu je veoma drago što se za njihova imena vezuje preporod srpskog nacionalnog tima u poslednjih godinu i po dana.

"Gospodin Mandarić je veliko ime u svetu biznisa i čovek koji je, gde god je radio, ostavio je pečat svojim idejama, vizijom i originalnim potezima. Od njega zaista ima šta da se nauči. Kada smo nedavno bili u Ljubljani i pripremali se za utakmicu protiv Slovenije, pozvao me je telefonom i poželeo sreću, ali je zbog privatnih obaveza bio sprečen da nas poseti. Sada je iskoristio boravak u Beogradu i došao je lično da nam čestita plasman na Svetsko prvenstvo. Raduje ga sve što se u poslednje vreme dešava oko naše reprezentacije i siguran je da ćemo i u Kataru dostojno reprezentovati srpski fudbal”, izjavio je Stojković.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci