Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 08:30
Real Madrid - Gran Canaria
arenasport3
Na programu od 08:00
Metz - Gyori
arenasport4
Na programu od 09:00
Tondela - Porto
arenasport5
Na programu od 09:00
Cease Fire Massacre
Otvori pretragu
czv
Fudbal
16.09.2021. • 17:28

PUROVIĆ I MLADENOVIĆ ZA ARENU: Grupa je teška, ali očekujemo prvo mesto

czv
(MN PRESS)
Bivši fudbaleri crveno-belih govorili uoči meča sa Bragom

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Milan Purović i direktor omladinske škole Dragan Mladenović govorili su za TV Arenu Sport uoči prvog meča grupne faze Lige Evrope koji crveno-beli igraju protiv ekipe Brage na svom terenu.

Na samom početku je Mladenović prokomentarisao Zvezdine dugogodišnje uspehe:

''Evropa je postala je rutina. Navikli smo navijače da Zvezda pomera standarde svake godine. Došli smo do Lige Evrope, nadam se da ćemo se dobro predstaviti i prezimeti'', a potom se na to nadovezao Purović:

''Grupa je jako zanimljiva. Kao što će Braga tražit bodove na Marakani tako će i Zvezda tamo. Jaka je grupa i svi imaju šanse, ali nadamo se će Zvezda biti prva'', rekao je Milan pa nastavio o Braginom stadionu: Stadion je jako zanimljiv, u brdu je i veoma je akustičan. Do svlačionica se ide liftom''.

Purović je govorio i o tome kakav je igrač bio Dragan Mladenović:

''Mlađa je bio izvanredan igrač. Nije što je tu, ja sam iskren. Izvanredan pregled igre, brzi okreti, na toliku visinu. Da sam ja trener, uvek bi mi igrao'', a onda se direktor omladinske škole Crvene zvezde osvrnuo na sadašnje vezne igrače tima:

''Dobri su igrači defitinivo, dopunjuju jedan drugog. Ono što Kangi fali, Sanogo ispravlja. Jednostavno poklapaju jedan drugog. Kanga mora manje lopti da gubi, mora da bude odgovorniji, pogotovo na ovim utakmicama. Sanogo mora više da učestvuje u igri. Ukoliko mu je dopušteno da se defanzivno orijentiše za ekipu, onda Kanga mora da bude mnogo oprezniji jer je to automatski problem za Sanoga''.

Visoki napadač, Milan Pakvov, nije na raspolaganju Dejanu Stankoviću zbog povrede kolena, a Purović ističe da mu je jako krivo zbog toga:

''Pavkov je fascninantan igrač, ja ga obožavam. Kad god je potreban on je tu. Nije ga bilo na početku, ali sve je nadoknadio. Ja volim takve igrače, srčan je, jak, volim to. On oseća Marakanu, stranac ne može toliko to da oseti kao domaći igrač. Žao mi je što Pavkov ne igra'', rekao je Purović.

Za sam kraj, fudbaleri Brage su se slikali u tunelu na Marakani, što su današnji gosti jednostavno objasnili.

''Svi su opčinjeni ovim tunelom. Svi pričaju samo o njemu, čudan je to tunel. Veoma je dugačak i nije svejedno kada prolazite kroz njega, pogotovo kada čujete navijače''.

Da podsetimo Partizan že od 21.00 igrati protiv ekipe Anortozisa na Kipru u meču Lige konferencija koji ćete takođe moži da pratite na TV Arena Sport 1.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci