Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
fudbaleri i trener Crvene zvezde Dejan Stanković
Fudbal
03.09.2021. • 22:09

NA NJIH STANKOVIĆ RAČUNA: Zvezdin spisak za Ligu Evrope

fudbaleri i trener Crvene zvezde Dejan Stanković
MN Press
Dejan Stanković je saopštio spisak igrača na koje računa u Ligi Evrope

Čekaju Crvenu zvezdu nove evropske bitke. Posle prolaska kroz kvalifikacije i pobede u poslednjem kolu protiv Kluža su prošli u Ligu Evrope.

Na žrebu su imali i malo sreće, pa će se tako naći u grupi sa Bragom, Mitjilandom i Ludogorecom.

Crveno-beli su tako večeras saopštili i spisak igrača na koje Dejan Stanković računa za predstojeće mečeve i evropsku jesen.

Inače, na spisku se našao i Filipo Falko, oko koga se vodi velika polemika zbog transfera iz Lećea, kao i Rišairo Živković koji je nedavno stigao. Ono što je interesantno jeste da nema dvojice napadača - mladog Nikole Krstovića i Alekse Vukanovića koji nije bio tu ni u kvalifikacijama. Prednost u odnosu na Krstovića dobio je Marko Lazetić koji je na B spisku. Nema ni Srđana Babića koji je otišao na pozajmicu u Almeriju.

Na spisku su:

GOLMANI: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić (B spisak)

DEFANZIVCI: Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Radovan Pankov, Milan Rodić, Strahinja Eraković (B spisak)

SREDINA TERENA: Aksel Bakajoko, El Fardu Ben, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Njegoš Petrović, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, Petar Stanić, Nikola Stanković (B spisak)

NAPADAČI: Lois Dioni, Milan Pavkov, Rišairo Živković, Filipo Falko, Marko Lazetić (B spisak)

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci