Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
fudbaleri Radničkog 1923
Fudbal
22.06.2022. • 12:54

KRAGUJEVČANI POČINJU SA PROVERAMA U SLOVENIJI: Prvi rival je Rudar iz Pljevalja

fudbaleri Radničkog 1923
FK Radnički 1923
Meč u Slovenj Gradecu počinje u 18.00 časova

Fudbaleri Radničkog 1923 nalaze se u Slovenj Gradecu, gde tempiraju formu za start nove sezone u Super ligi Srbije.

“Crveni” su već stigli da odrade nekoliko treninga, a od 18 časova zakazana je i prva kontrolna utakmica protiv pljevaljskog Rudara u obližnjem Radomlju.

Prema rečima šefa stručnog štaba Dejana Joksimovića, prvi utisci iz Slovenije su više nego pozitivni, uslovi za rad su odlični, a ljubazni domaćini čine sve što je u njihovoj moći da izađu u susret gostima iz srca Šumadije.

"Imamo jako korektne uslove i ambijent da odradimo sve ono što smo planirali u ovoj fazi priprema. Na raspologanju nam je teren koji samo mi koristimo, smeštaj je korektan, a domaćini su uvek na raspologanju i sve eventualne probleme jako brzo i lako rešavaju", istakao je Joksimović, koji se potom osvrnuo i na večerašnju utakmicu:

"Očekujem da na ovom susretu igrači uspešno implementiraju sve ono što su radili na treninzima prethodnih dana. Plan je da igraju dve ekipe po 45 minuta. Na taj način ćemo moći da proverimo sve igrače koji su ovde sa nama i da ih polako pripremimo za ono što ih očekuje od 9. jula kad počinje Superliga Srbije".

Poslednje vesti

Poslednji video snimci