Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:30
Crawford - Horn
arenasport2
Na programu od 00:15
Best of Juventus
arenasport3
Na programu od 00:00
Najveći derbiji 2019/20
arenasport4
Na programu od 00:00
Crvena zvezda mts - FMP
arenasport5
Na programu od 00:30
Epizoda 09
Otvori pretragu
Fudbal
26.03.2020. - 10:22

FSS pobedio virus: Kokeza kod kuće, Pantelić bez simptoma

MN Press
Slaviša Kokeza i Marko Pantelić preležali bolest.

Predsednik saveza je uspeo da savlada korona virus, dok bivši reprezentativac nije imao nikakvih simptoma tokom borbe sa bolešću. Tako je FSS savladao bolest koja je prekinula sport u čitavom svetu.

Predsednik medicinske komisije u FSS prof. dr Miljko Ristić otkrio je da su oba čelnika dobro, da je Slaviša Kokeza sada kod kuće i da je u toj instituciji virus pobeđen!

Podsećamo, Slaviša Kokeza i Marko Pantelić su zaraženi tokom put u inostranstvo, kada su bili deo srpske delegacije na sastancima UEFA. Pored toga, predsednik FSS-a je putovao i u Milano, koji je još tada bio žarište korona virusa.

''Poslednjih nekoliko dana se nisam čuo sa Slavišom Kokezom, ali se on dobro oseća, oporavio se i trebalo bi da bude pušten iz bolnice. Marko Pantelić nije imao nikakve simptome, ali je bio u kućnoj izolaciji zbog pozitivnog testa'', otkriva Miljko Ristić.

U izjavi za Kurir, dr Ristić je sumirao i kompletnu situaciju u FSS.

''Panteliću je karantin teško pao, ali je poštovao pravila. Pošto je 1. mart datum kada je mogao da bude zaražen, i za njega je ovo završeno. Prošlo je više od 14 dana, nikome se nisu pojavili simptomi i možemo da zaključimo da je situacija u Savezu pod kontrolom'', objašnjava doktor.

Da je Slaviša Kokeza zaražen korona virusom saznalo se još 13. marta, po povratku iz Amsterdama. Podršku mu je pružio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a uskoro je pozitivan bio i Marko Pantelić. U karantinu se nalazio i Ljubiša Tumbaković, selektor ''Orlova'', dok Kostadin Terzić, član srpske delegacije u Holandiji nije imao simptome.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci