Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:00
Najveći derbiji 2013/14
arenasport2
Na programu od 06:30
Pregled 2019
arenasport3
Na programu od 05:30
Finale 2017
arenasport4
Na programu od 06:00
Best of 2016/17
arenasport5
Na programu od 06:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
09.04.2020. - 09:18

Beograđanin "Raša" postao vrlo odgovoran građanin!

MN Press
Košarkaš Partizana nasmejao je svoje pratioce na Instagramu, nasmejte se i vi!

Skoro svi stranci iz srpskih košarkaških klubova otišli su svojim kućama, uz pojedine izuzetke, u koje spada i krilni centar Partizana Rašon Tomas.

Ovaj Amerikanac je rekao da se u Beogradu oseća lepo i da mu je ovaj grad "druga kuća", a sada je pokazao do koje mere mu je stalo do prestonice Srbije. Ili bar do toga da nasmeje svoje pratioce na Instagramu.

On je, naime, u svoj "stori" (fotografije i snimci koji nestaju posle 24 sata) okačio kratki skeč, u kome sa prozora stana u kome živi, za koji deluje da je u Beogradu na vodi, snima ljude koji se nalaze napolju posle 17 sati, kada počinje policijski čas.

Nakon toga, vidi se na snimku kako drži telefon i govori: "Halo, hteo bih da prijavim ugrožavanje okoline. Da, prošlo je pet, debelo je prošlo pet", uz sat u vrhu ekrana.

Onda dodaje: "Imaju koronu, sigurno, mora da je imaju. Da, ostaću na vezi dok se predsednik ne javi".

Nakon ovog skeča, na "storiju" se vidi kako snima dve osobe napolju, možda decu, a onda naglas izgovara: "Ne deluje mi da su ovo nužni radnici". Zatim otvara prozor i viče: "Koronavirus!"

Ne zna se kada će se, kako će se, pa čak ni da li će se ova košarkaška sezona nastaviti, ali da Tomas ima humora - nije sporno.

Uživajte:

Poslednje vesti

Poslednji video snimci