Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Piksi Čeferin
24.06.2022. • 16:31

DRAGAN STOJKOVIĆ: Motivišu pohvale Čeferina i Lakovića

Piksi Čeferin
fss.rs
Predsednik UEFA i njegovog saradnik bili su gosti FS Srbije

Predsednika UEFA Aleksandar Čeferin boravio je prethodnih dana u Beogradu, prisustvovao je promociji knjige njegovog oca Petera i dao ekskluzivni intervju za TV Arena sport.

Prvi čovek evropske kuće fudbala i njegovog saradnika Zorana Lakovića bili su gosti FS Srbije, a selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi izneo je utiske o poseti Čeferina.

"Velika je čast imati tako ugledne i eminentne goste i pre svega prijatelje. Druženje sa njima, u ova dva dana, provedeno je na najbolji mogući način. Kada se utisci budu slegli, zaista će biti maksimalno pozitivni", rekao je selektor za sajt Saveza.

Drago nam je da ima pozitivno mišljenje o našoj organizaciji i da vidi napredak Fudbalskog saveza Srbije u svim segmentima, dodao je Piksi.

"To je ono što raduje i ohrabruje ljude koji se bave fudbalskom politikom da nastave da srpski fudbal uzdižu i čine ga boljim, lepšim i ponosnijim. Kada dobijete reči pohvale od prvog coveka evropskog fudbala to zaista imponuje i motiviše da budete još bolji", poručio je Stojković.

Selektor Srbije pozdravio je odluku FIFA da prihvati inicijativu, čiji je on jedan od pokretača, i poveća broj igrača za Mundijal u Kataru sa 23 na 26.

"Ideja se rodila na panel sastanku svih selektora u organizaciji FIFA u Dohi. Mene, ali smatram i sve ostale selektore, raduje takva odluka. Kao što sam i tada rekao, ponoviću – mislim da je 26 igrača optimalan broj. To apsolutno ne menja ništa, čak sa ljudske strane, a ne samo trenerske, daje jednu dobru satisfakciju, kako meni, tako i svim igračima koji će se naći na spisku. Čestitam FIFA na razumevanju i jednoj veoma pametnoj i logičnoj odluci”, izjavio je Stojković.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci