Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 03:30
Meksiko - SAD
arenasport2
Na programu od 04:00
TSC - Kolubara
arenasport3
Na programu od 04:00
Union - Club Brugge
arenasport4
Na programu od 04:00
Marseille - Villarreal
arenasport5
Na programu od 05:00
Don't Look Down
Otvori pretragu
Manić Karuzo
Borilački sportovi
10.06.2021. • 20:16

EKSKLUZIVA U BEOGRADU NA TV ARENA SPORT: MOK poslao sjajnu poruku kikbokserima!

Manić Karuzo
Arena sport
Održano je merenje boraca za treće izdanje "Arena Friday Night Fights", borbe će biti direktno prenošene na TV Arena sport i aplikaciji ONE Championship

Za samo tri meseca otkako je pokrenut kik boks turnir "Arena Friday Night Fights" dostigao je regionalnu slavu, ali se za njega pročulo i mnogo šire, u celoj Evropi i svetu. U petak, 11. juna, na programu je treće izdanje u Kovilovo Resortu nadomak Beograda.

U Kovilovu je i predsednik WAKO, Roj Bejker, predsednik WAKO Europe, Ištvan Kiralji. Specijalni gost turnira će biti Semi Šilt, četvorostruki osvajač K1 Grand Prix. Bejker je odmah posle merenja borcima i organizatorima saopštio sjajnu vest koju su dugo čekali.

"Izvršni odbor Međunarodnog olimpijskog komiteta jednoglasno je doneo odluku da predloži kik boks za prijem u punopravno članstvo na sledećoj Skupštini MOK", rekao je Bejker.

Ovo su nesumnjivo sjajne vesti za Srbiju, koja ima nekoliko evropskih i svetskih šampiona.

Na istoj lokaciji održano je merenje boraca za treće izdanje "Arena Friday Night Fights" koje je direktno prenošeno na kanalima Arena sporta, a i sam spektakl će ljubitelji borilačkih veština moći da gledaju na istim kanalima u Srbiji, ali i širom sveta na aplikaciji ONE Championship i putem kanala O2 koji pokriva Češku i Slovačku.

Meč večeri u delu programa pod nazivom “Ladies Kickboxing Night” biće megdan između naše Teodore Manić i Italijanke Kristine Karuzo koje će se boriti za titulu prvaka sveta WAKO PRO federacije u disciplini K1 rules, kategorija do 65 kg. Posle mrkih pogleda, ali i srdačnog pozdrava nakon vaganja, Teodora je za medije kratko poručila:

"Verujem da ću se okititi pojasom prvaka sveta", jasne su ambicije Srpkinje.

Karuzo je takođe bila konkretna.

"Velika mi je čast što sam ovde i što ću braniti titulu protiv jednog od mojih omiljenih boraca - Teodore Manić", iskrena je Italijanka.

Manić Karuzo
Foto: Arena sport

Zoran Panjković, direktor programa TV Arena sport, kaže da on sa direktorom Nebojšom Žugićem i ostalim zaposlenim na Areni svesrdno podržava “Arena Friday Night Fights 3”.

"Zadovoljstvo je biti deo ovog spektakla, Lige šampiona u kik boksu. Na našem kanalu Arena Fight nastavićemo da pratimo borilačke veštine. Pokazaćemo da je kik boks i ženskog roda", izjavio je Panjković.

Drugi deo spektakla “Road to One” sastoji iz kvalifikacionog, piramidalnog turnira u superteškoj kategoriji za muškarce u kome učestvuju četiri borca iz četiri zemlje regiona: Miroslav Vujović (Crna Gora), Anto Širić (Hrvatska), Aleksandar Dimovski (Severna Makedonija) i naš Nikola Filipović, aktuelni prvak Evrope i sveta iz Srbije. Pobednik turnira overava prolaz na završni turnir osmorice najboljih evropskih superteškaša koji će biti održan u drugom delu godine.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci