Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:30
Toronto - Boston
arenasport2
Na programu od 08:00
Aalborg - Barca
arenasport3
Na programu od 09:15
Ujpest - Paksi
arenasport4
Na programu od 09:00
Benevento - Juventus
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu

Арена спорт ТВ е прва HD спортска телевизија која овозможи највисоко ниво на уживање во спортската ТВ содржина на гледачите ширум западниот Балкан (Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина и Македонија ). Во својата понуда има 4 канали кои се дистрибуираат по пат на кабловски, IPTV оператори, како и преку сателит.

 

Нашата мисија е да секогаш пронајдеме содржини за нашите гледачи, имајќи во предвид дека нивното слободно време е најдрагоцено нешто кое тие одлучиле да ни го подарат нам. Ние тежнееме да Арена спорт ТВ канал им биди достапна на сите вљубеници во спортот, а со тоа и да бидеме присутни за повеќето оператори. За да се воведи Арен спорт ТВ канал операторот мора да исполни минимални деловно технички услови. Контактирајте го вашиот оператор и прашајте го за можност за претплата на Арена спорт ТВ, а можите да не пратите и преку сателит.

 

Arena sport

Saznaj više