Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:00
Crvena zvezda - Partizan
arenasport2
Na programu od 08:00
Milwaukee - Brooklyn G7
arenasport3
Na programu od 08:00
Zagreb - Aalborg
arenasport4
Na programu od 06:45
Rome 2021
arenasport5
Na programu od 09:00
Hawaiian - The legend of Eddie Aikau
Otvori pretragu
vaterpolo
Vaterpolo
12.07.2021. • 19:02

UNIQA I DALJE UZ SRPSKE VATERPOLISTE: Potpisan novi trogodišnji ugovor

vaterpolo
Ugovor su potpisali predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić i direktorka Brenda i komunikacija UNIQA osiguranja Sonja Marić

Srpski vaterpolo krenuo je sa velikom ekspanzijom, a trend povratka naših najboljih igrača u domaće klubove je sve učestaliji i nesumnjivo govori u prilog tome. Shodno kvalitetu koji posedujemo, značajnu podršku dobio je i Vaterpolo savez Srbije, sve sa ciljem da na najvećim takmičenjima reprezentacija Srbije nastavi sa osvajanjem medalja.

Partner Vaterpolo saveza Srbije na tom putu biće i dalje UNIQA osiguranje, sa kojim je potpisan novi trogodišnji ugovor o saradnji: 

"Nadam se da ćemo ponoviti sve uspehe. Srbija je jedna mala zemlja, gde narod ne zna važnost osiguranja i velika je stvar približiti to ljudima. Ovo je hrabar iskorak, pogotovo u trenutku kada je klupski vaterpolo na putu prema novim uspesima", izjavio je selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić.

Kapiten srpskih vaterpolista Filip Filipović dodao je da je igračima svih ovih godina vema važna bila bezbednost.

"Drago mi je da se ova tradicija nastavlja. Nadam se da će naredne generacije imati ovakvu podršku i u budućnosti kada neki od nas budu završili reprezentativne karijere", rekao je Filipović.

Vaterpolo reprezentacija Srbije ubedljivo je najtrofejnija naša selekcija poslednjih godina, a pema rečima predsednika Vaterpolo saveza Srbije Vitkora Jelenića, postoji jasna strategija kako se trofejni niz nastavi: 

"Hvala UNIQA osiguranju na poverenju i podršci koju nam pružaju. Idemo dalje, zajedno, u nove pobede", poručio je Jelenić.

UNIQA osiguranje od 2016. ponosno nosi titulu zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije:

"Naše partnerstvo prevazišlo je okvire saradnje i izraslo u pouzdano prijateljstvo, krunisano najuspešnijim godinama za srpski vaterpolo. UNIQA sa posebnim zadovoljstvom ostaje osmi igrač reprezentacije i sigurna podrška Vaterpolo savezu Srbije. Oslonjeni na zajedničke vrednosti, danas otvaramo još jedno poglavlje nastojeći da osiguramo vetar u leđa za vrhunske rezultate vaterpolo tima Srbije i u budućnosti" , zaključila je direktorka Brenda i komunikacija UNIQA osiguranja Sonja Marić i podsetila da su proteklih godina promoteri UNIQA osiguranja bili upravo članovi vaterpolo reprezentacije Srbije.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci