Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:00
Houston - Washington
arenasport2
Na programu od 04:00
Fluminense - Botafogo
arenasport3
Na programu od 04:00
Lokomotiva - Šibenik
arenasport4
Na programu od 04:00
Farense - Porto
arenasport5
Na programu od 04:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Vaterpolo
29.06.2020. • 22:42

Šoštar ne odustaje od VK Partizan: U utorak Upravni odbor

MONDO/Stefan Stojanović
Legendarni golman Partizana Aleksandar Šoštar za sutra zakazao sednicu Upravnog odbora kluba u nameri da spasi što se spasiti može.

Vaterpolo klub Partizan odavno grca i odavno je u problemima do grla. Odavno je na Banjici upaljen alarm, ali ne vidi se svetlo na kraju tunela.

Klub sa Banjice, sedmostruki prvak Evrope, godinama se bori za ogromnim finansijskim problemima, čiji je dug, kako kažu odgovorni, narastao na čak 6 MILIONA EVRA(!), bori se za pravo na upravljanje bazenom, bori se sa odlivom igrača... 

Krajem prošle godine dogodio se "lom" u klubu ili čak da kažemo poslednja klapa u filmu: "Propadanje vaterpolo giganta". Tada je održana Skupština kluba, kojom je predsedavao Šoštar, ali pošto nije bilo kvoruma, on je prekinuo sednicu. Međutim, "pučisti" (da ih tako nazovemo) nastavili su sednicu i smenili Šoštara.

Klub sada vode Tatijana Rakas, Mirko Bradajić i golman Denis Šefik, ali je Šoštar tražio intervenciju nadležnih organa, koji su zaključili da je nastavljena sednica nelegalna. Ipak, ova ekipa nastavila je da vodi klub, a Šoštar je u više javnih istupa isticao da vode klub u propast, da neće više biti igrača za prvi tim...

Sa druge strane, njemu je odgovoreno da je ostavio višemilionski dug u klubu.

Uglavnom, Šoštar je za utorak zakazao sednicu "svog" Upravnog odbora sa ciljem da se analizira stanje u klubu, pronađu modeli upravljanja klubom i stabilizacija, a verovatno će biti zakazana nova sednica Skupštine.

Kako će na ovo reagovati druga strana - videćemo.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci