Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 06:00
Nice - Strasbourg
arenasport3
Na programu od 06:30
Zagreb - Vardar
arenasport4
Na programu od 06:00
Elche - Cadiz
arenasport5
Na programu od 06:00
Tommy
Otvori pretragu
kao nekada
Vaterpolo
02.10.2021. • 20:02 > 02.10.2021. • 21:15

RAŠOVIĆ I DRAŠOVIĆ U "KAO NEKADA": Biće novih pobeda i zlatnih medalja

kao nekada
Pojačanja Vaterpolo kluba Novi Beograd očekuju uspešnu klupsku i reprezentativnu sezonu

Gosti emisije "Kao nekada" na TV Arena sport bili su vaterpolisti Novog Beograda Strahinja Rašović i Radomir Drašović. Povod su bili brojni uspesi svih selekcija, od seniora, osvajača olimpijskog zlata do juniora, uzrasta do 20 i 17 godina, koji su postali svetski, odnosno evropski prvaci. I to sve u godini jubileja veka postojanja vaterpolo sporta u Srbiji.

Na reprezentativne uspehe nadovezao se i uspon klupskog varterpola.  Promociju tima za novu sezonu imao je VK Novi Beograd, koji je predstavio i šest mlađih  selekcija, uz ranije poznate ambicije  seniora da sa izuzetno moćnim timom napadnu trofeje u domaćem šampionatu ali i na međunarodnoj sceni.

"U našem klubu dešava se nešto što na ovim prostorima nismo do sada viđali, po pitanju organizacije, kvaliteta.... Nikada nije bilo na ovakvom nivou. Obaveza je da sve to ispratimo rezultatima, kako bi slika bila lepa u celini. Ne sviđa mi se što nas već vide kao šampione. U sportu imao dosta primera kada nije donelo ništa dobro biti hvaljen  unapred. Svesni smo naše snage ali nećemo nikoga da potcenimo, luksuz bi bio da pomislimo da smo već prvaci jer je konkurencija žestoka, kako u domaćem prvenstvu gde je šest ekipa ujednačenog kvliteta, a tako i u međunarodnojn konkurenciji. Ne može se pobeći od uloge favorita, uz Partizan , Radnički iz Kragujevca, Zveuzde... Ne bežimno od viskokih ciljeva ni u regionalnoj ligin gde su Jug, Mlados,t splitskli Jadran", rekao je Stahinja Rašović..

Članovi Novog Beograda su braća Pjetlović i Rašović, Nikola Jakšić, Dušan Mandić, Toni Perković, grčki as Vlahopulos, golman Brazila Fernandeš,Radomir Drašović..Pored toga vaterplo klub Novi Beograd misli i na budućnost, predstavio je šest selekcija mlađih kategorija.  

"Ono što smo naučili od iskusnijih, treba da im prenesemo i nastavimo tradiciju osvajanja medalja. Vreme provedeno sa starijim igračima koji su osvojili sve što se osvojiti može, meni je mnogo značilo. Gladan sam tih trofeja koje su oni osvojili. Došlo je moje vreme, biće novih pobeda i zlatnih medalja", zaključiom je Radomir Drašović.

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci