Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 08:00
Galatasaray - PAOK
arenasport3
Na programu od 08:00
Hrvatska - Argentina
arenasport4
Na programu od 08:00
Venezia - Verona
arenasport5
Na programu od 07:30
Bad Boys
Otvori pretragu
Vaterpolisti Partizana
Vaterpolo
06.10.2021. • 21:51

PARTIZAN PREDSTAVIO NOVI TIM: Aleksić, Rističević, Vico...

Vaterpolisti Partizana
MN Press
Vaterpolo Super liga Srbije počinje, konkurencija je nestvarna, a crno-beli se vraćaju na poznati put

Nova vaterpolo sezona u Srbiji upravo počinje. Konkurencija je kao nikada ranije, pa je izuzetno teško nagovestiti ko ulazi sa ulogom favorita. Tokom leta, u kom je Srbija došla do još jednog zlata sa Olimpijskih igara, klubovi su se pojačali, među njima i Partizan, koji se vraća na stare staze.

Tokom prelaznog roka, među crno-bele stigli su Milan Aleksić, Dimitrije Rističević, Aleks Bouen, Filip Radojević, Nemanja Vico, dok je Stefan Mitrović produžio ugovor. Sve u svemu tim koji obećava i nagoveštava da će Banjica ponovo biti tvrđava.

Pred početak sezone, direktor kluba, Nikola Kuljača je govorio o prognozama i očekivanjima.

”Nema tu mnogo novih igrača, to su sve povratnici u klub osim Amerikanca Bouena, svi su igrali u Partizanu i znaju Partizanovu školu i koji sistem upražnjavamo. To nije novo. Ono što sada imamo problem je koronavirus, pa se i nismo baš skupili sada. Protiv Vojvodine u subotu verovatno neće izaći ceo tim, ali to nije samo nama, svima je tako i videćemo kako ćemo dalje. To uklapanje nije problem, ti momci koje smo doveli, oni znaju da igraju vaterpolo, znaju sistem vaterpola u Partizanu, trener je čovek iz Partizana, prema tome, uklopićemo to. Biće i uspona i padova, mi maltene počinjemo iz početka, videćemo, uzbuđen sam” istakao je Kuljača.

Dotakao se i prvi čovek kluba o trenutku kada je preuzeo klub, u nimalo zavidnoj situaciji, krajem prošlog leta. Tada su se javnosti obratili na konferenciji.

”Ta konferencija je bila čisto da se obratimo, naše rezultate rada ćemo tek pokazati kad počne prvenstvo. Mi radimo zbog toga. Ti dugovi, bazen, mazut, sve te stvari su nešto što nas prati i to je nešto od čega ne bežimo i probaćemo da sve to rešimo, ali naša glavna stvar je utakmica i rezultat. Videćemo kako smo ove godine prošli, prošle je to moglo da bude bolje, sticajem okolnosti bilo je onako kako je bilo” naveo je nekadašnji jugoslovenski golman i dodao da se sada klub ne pita mnogo oko prostora i bazena.

”Ne znam, to više nije u našim rukama, mi smo bazen predali gradu, odnosno opštini i sportskom centru i videćemo šta će biti” završio je Nikola Kuljača.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci