Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 03:00
Mobil auto
arenasport2
Na programu od 01:15
River Plate - San Lorenzo
arenasport3
Na programu od 02:30
Live Stage 2
arenasport4
Na programu od 03:00
Cagliari - Sampdoria
arenasport5
Na programu od 02:30
Winning Time
Otvori pretragu
Novak Đoković
Tenis
13.09.2021. • 13:04

SVETSKI MEDIJI O PORAZU NOVAKA: Srbin van fokusa

Novak Đoković
Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky
Najbolji teniser sveta izgubio je finale US Opena od Danila Medvedeva u tri seta

Strani mediji opširno analiziraju poraz najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića u finalu US Opena od Danila Medvedeva, u kom je imao priliku da osvoji rekordnu 21. gren slem titulu.

Španska Marka u tekstu napominje da je Ðoković nakon poraza pokazao ljudsku stranu i nije krio emocije, pokazavši da mu je poraz od Medvedeva teško pao.

Madridski As u analizi finala donosi zaključak da je istorija tenisa ostala ista, uz podsećanje da Ðoković, Nadal i Federer imaju i dalje po 20 titula.

Bi Bi Si kaže da je Novak zaplakao posle finala i da je bio dirnut podrškom navijača u Njujorku, koja je učinila da se oseća kao da je osvojio 21. gren slem.

Londonski Tajms smatra da je Ðoković u najvažnijem meču u karijeri bio van fokusa i da ga je pritisak važnosti meča slomio.

Ðoković je bio napet i bez jasne ideje kako da pobedi raspoloženog Medvedeva, stoji u analizi francuskog Ekipa u osvrtu na finale u Njujorku.

Italijanska Gazeta delo sport podseća na izjavu Medvedeva posle finala da je za njega Ðoković najbolji teniser svih vremena i da mu je čak pomalo i žao sto je prvom teniseru sveta pokvario priliku da osvoji kalendarski slem.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci