Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 15:00
Barca - Flensburg
arenasport3
Na programu od 15:45
UNICS - Lokomotiv, 1. meč
arenasport4
Na programu od 15:00
Montpellier - PSG
arenasport5
Na programu od 15:00
Pony Excess
Otvori pretragu
Emir Bekrić
Ostali sportovi
13.01.2022. • 17:09

BEKRIĆ UOČI SP U ATLETICI: Maštamo o medaljama u Beogardu

Emir Bekrić
(MN Press)
Bivši atletičar započeo je trenerski posao u Atletskom savezu Srbije

Nekadašnji atletski šampion Emir Bekrić, koji već dve godine radi na mestu pomoćnika atletskog selektora za mlađe kategorije, izjavio je da se "pronašao u trenerskom pozivu".

"Izuzetno mi prija i osećam se kao da sam u novom poglavlju života u kome će se ponoviti šampionski dani koje sam već iskusio u prethodnom", rekao je Bekrić za sajt Atletskog saveza.

Sa velikom radošću dočekuje se Svetsko dvoransko prvenstvo u Beogradu, od 18. do 21. marta.

"Kao i svako Svetsko prvenstvo, tako će i ovo doneti veliku konkurenciju, svaki sekund će biti važan, ali kao što drugi rade i maštaju o medaljama, tako to činimo i mi i verujemo u sjajan rezultat reprezentacije Srbije na SP 2022".

Bivši srpski atletičar je u bogatoj karijeri osvojio srebru medalju u disciplini 400 metara sa preponama na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju 2012. godine, a 2013. je na šampionatu sveta u Moskvi, u izuzetno jakoj konkurenciji, na 400 metara sa preponama stigao do bronzanog odličja.

"Zauvek ću biti ponosan na sve što sam učinio i ostvario uz pomoć roditelja, trenera, pre svega trenera Mirjane Stojanović koja je iz mene kao aktivnog sportiste izvukla sav potencijal i kvalitet i gurnula me u to šampionsko nebo", poručio je Bekrić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci