Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:00
Crvena zvezda - Partizan
arenasport2
Na programu od 10:00
Inter - Bologna
arenasport3
Na programu od 09:30
Elverum - Vardar
arenasport4
Na programu od 09:30
polufinale 1
arenasport5
Na programu od 10:30
Slaying The Badger
Otvori pretragu
zoran terzic
Odbojka
10.07.2021. • 13:36

TERZIĆ ZADOVOLJAN IGROM ODBOJKAŠICA: Treći meč protiv Italijanki je bio najbolji

zoran terzic
(MN PRESS)
Odbojkašice Srbije putuju u četvrtak 15. jula u Hofu, gde će boraviti do početka Olimpijskih igara

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić rekao je da zadovoljan prikazanom igrom tima u pripremnim utakmica protiv Italije.

Odbojkašice Srbije u pobedničkom raspoloženju otputovaće na Olimpijske igre u Tokiju, pošto su zabeležile i treću pobedu protiv Italije sa 3:2, po setovima 25:18, 23:25, 24:26, 25:22, 16:14, u poslednjoj pripremnoj utakmici pred odlazak u Tokio.

"Prvi meč je bio iznenađujuće dobar, posebno što reprezentacije nije odigrala meč dve godine. Druga utakmica je bila najslabija, očekivano, zbog nekih stvari koje smo radili na treninzima.Treća je bila najbolja po kvalitetu. Treba još jednom odgledati, možda grešim, ali tako mi se čini. Dosta dobrih stvari, ali onih koje treba da se poprave do početka OI. Ali ima dovoljno vremena, imamo dve nedelje da u Japanu na tenane, mirno, bez preterano jakih treninga oporavimo ekipu, dovedemo je u optimalnu formu i da neke stvari popravimo. Nadam se da ćemo u tome uspeti i da će sve ostati zdrave do početka OI", rekao je Terzić u izjavi za sajt OS S.

Odbojkašice Srbije putuje u četvrtak, 15. jula u Hofu, gde će boraviti do početka Olimpijskih igara.

"Sastav tima biće poznat 14. jula. Generalno, 15-ak igrača se zna, ali ne bih da govorim tačno spisak. Na kraju krajeva, i ja ga ne znam tačno. Ne daj Bože, uvek može da bude nekih problema, da moraju neke izmene da se prave. Sačekaćemo 14. jul", zaključio je Terzić.

Olimpijski turnir u konkurenciji odbojkašica odigraće se od 25. jula do 8. avgusta u Arijake areni u Tokiju.

Seniorke Srbije igraće u A grupi sa Dominikanskom Republikom, Japanom, Kenijom, Brazilom i Korejom, a u B grupi će igrati Italija, Kina, SAD, Rusija, Argentina i Turska.

Odbojkašice brane srebro osvojeno 2016. godine na OI u Rio de Žaneiru.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci