Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Berhalter
Mundijal - KATAR 2022
03.12.2022. • 22:40

OSTALI SMO BEZ NAGRADE ZA DOBRE PARTIJE: Berhalter teško podneo eliminaciju sa Mundijala

Berhalter
Tanjug/AP Photo/Ashley Landis
Selektor SAD-a nema na čemu da zameri svojim igračima

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država okončala je učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru posle poraza od Holandije (3:1) u osmini finala takmičenja.

Posle susreta, selektor SAD-a Greg Berhalter istakao je da nije zadovoljan konačnih ishodom, ali i da nema na čemu da zameri svojim igračima.

"Teško je podneti ovaj poraz. Ovo je tako dobra grupa igrača, nažalost, nismo uspeli da ostvarimo plan. Nije da se nismo trudili. Momci su dali sve od sebe u ovoj utakmici, nažalost, izgubili smo je", rekao je Berhalter I dodao:

"Ponosan sam na igrače. Kada pomislim kako se ovaj tim pravio u poslednje tri i po godine, zaista je lepo videti ih na delu. Ne viđa se često takvo zajedništvo u ekipi, među igračima, kao i sa svima u stručnom štabu. Zato osećam gorčinu zbog današnjeg rezultata".

Napredak tima je očigledan.

Kada ljudi vide naš tim, vide ekipu sa jasnim identitetom. Vide igrače koji se bore jedan za drugoga, vide talenat na terenu. Iskoračili smo unapred, ali smo ove večeri ostali bez nagrade za to", zaključio je Berhalter.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci