Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
Best Atletico Madrid
arenasport2
Na programu od 07:30
Lazio - Fiorentina
arenasport3
Na programu od 07:30
02. Epizoda
arenasport4
Na programu od 06:00
Best of 2016/17
arenasport5
Na programu od 06:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
05.04.2020. - 10:33

Navijači Denvera u panici: Čikago želi glavnog operativca, da li i Jokića?

Tanjug/AP Photo/David Zalubowski
Najbolji srpski košarkaš mogao bi u

NBA je trenutno na pauzi zbog pandemije korona virusa, ali to ne znači da klubovi sede skrštenih ruku.

Čikago je odlučio da iza sebe ostavi mediokritetski period i napadne mnogo bolji plasman u sezonama koji slede, a to se obično radi od generalnog menadžera. Čuveni "insajder" Adrijan Vojnarovski prenosi i koga su pikirali...
 

Naime, u prvim planovima jeste da traže od Denvera da pregovaraju sa prvim operativcem Arturasom Karnišovasom, a za sada nema informacija da li su i dobili dozvolu.

U pitanju je Litvanac koji je "otkrio" Jokića dok je igrao u Megi, potom napredovao u klubu iz Kolorada, a na kraju bio i čovek koji je ubedio srpskog centra, najboljeg centra današnjice, da potpiše novi mega-ugovor sa Denverom.

Čikago želi da takav autoritet upravlja i njihovim klubom, dok je drugi kandidat Bobi Vebester iz Toronta, međutim jasno je da samo "rezervna opcija" ako pregovori sa Karnišovasom propadnu.

Iako su navijači Denvera svakako zabrinuti što bi "mozak projekta" mogao da ode u Bulse, još više su u panici što bi prvi zadatak Karnišovasa bio da ubedi i Jokića da je za njegovu budućnost bolje da ode u redove slavnijeg kluba.

Naravno, Čikago je daleko od one reputacije iz devedesetih godina kada su imali Majkla Džordana, ali je poznato i da je to "najveći srpski grad" u SAD sa velikim brojem naših doseljenika.

"Nagetsi" su posebno zabrinuti jer Čikago želi da Karnišovasu da "odrešene ruke" i neće se mešati u njegove odluke, a ako je neki čovek pomogao Litvancu da bude gde je danas - onda je to njegova "zlatna koka" Nikola Jokić.

Inače, otkako je Karnšiovas postao generalni menadžer Denvera - Nagetsi imaju skor 143-86.
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci